#ok urmeaza o intrebare stupida:
Modatul unei console poate afecta in vriun fel integritatea acesteia, sau cu alte cuvinete o consola modata are o "viata" mai scurta?![]()
Ma refer desigur la ps3 ...
WAAAAAAAIT A MINUTE, is that sarcasm i smell ?
---------- Post added 04-08-2012 at 11:52 AM ----------
Nu pe bune ? caut sami iau un ps3 si sa stiu la ce sa ma astept daca mi'l iau modat ...
---------- Post added 04-08-2012 at 12:06 PM ----------
Ma gandesc, ca devreme ce modarea se face strict pe partea de software, nu ar trebuis sa afecteaza cu nimica pardea de hardware .
Sa mor io' de nu'ti crapa...acum serios.Dupa cum a zis si DanTe23,dupa vreo 3-4 luni moare.Din ce cauza??modarea unei console necesita gauri in chipset,dupa cum am spus mai sus,colegul nostru nepriceput,si-a modat-o singur...si i-a murit repede.Daca vrei o modare profesionista,suna la Sony.
Sa nu foloseşti asa ceva, eu mi-am luat ţeapă, am ascultat de cine nu trebuie, mi-au spus ca boschul face treaba...si a facut
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
cu originale joaca baietii
ai mai multe avantaje cand iti cumperi un joc. bagi un singleplayer, un multiplayer, mai lucrezi la trofee.
3 --> http://softprice.ro/Product.aspx?id=154 cred ca e cel mai ieftin pe piata ... nou ( atentie doar 1 an garantie ) ... si mai ieftin gasesti si aici pe forum sau in alte parti ... Succes
Stiu ca nu postez unde trebuie insa am cautat thread-ul la Resistance 2 si nu l-am gasit. Am inceput sa joc de ceva timp MP, insa a intervenit o problema. Cand ma uit la profile, imi apare ca n-am decat 42 de kills (si la ranked matches si la unranked). Am zis ca e o eroare sau ca nu e sincronizat jocul si ca isi va reveni de la sine. Totusi acum ar trebuie sa am 200+ si tot la 42 e blocat. Dupa ce ca Ranked e aproape mort, nici nu-mi inregistreaza ce fac in MP (este blocat la toate datele, fie ca e kills sau deaths sau alta categorie). Vreau sa stiu daca isi revine de la sine/trebuie sa fac EU ceva.
Never Stop Playing With PlayStation Collections � PlayStation Blog
God of War Saga
inFAMOUS Collection
- God of War
- God of War II
- God of War III
- God of War: Origins Collection (which includes God of War: Chains of Olympus and God of War: Ghost of Sparta)
- Exclusive Bonus Content
- Voucher For 1 Trial Month of PlayStation Plus
- Remastered for HD, DUALSHOCK Control, Full PlayStation Network Trophy Support and 3D (3D supported only in God of War III and God of War: Origins Collection)
- inFAMOUS
- inFAMOUS 2
- inFAMOUS: Festival of Blood
- Extra missions
- Additional character costumes, power ups and weapon styles
Bookmarks