vezi la Donely
vezi la Donely
ca de obicei este un produs scumpicel...este SONY deci ar trebui sa sune bine. la 130$ nu ar fi mult insa cred ca aici vei plati mult mai mult...
ce alternative ai? mai sunt cei de la Turtle, Razer, Tritton insa nu stiu care sunt compatibile sau mai usor compatibile cu PS3-ul...
Mda , asta e o problema cu compatibilitatea , din ce am vazut sunt destul de putine compatibile cu PS3-ul care sa aibe 7.1 virtual sound system in ele iar cele care exista sunt cam la acelasi pret sau chiar mai scumpe decat cele de la SONY . Mizez pe faptul ca sunt proaspat iesite pe piata si ca au ceva in plus fata de cele existente .
nu neaparat ceva in plus fiindca tehnologia PS3-ul in materie de conectivitate headset este neshcimbata de ani de zile, insa poti fi sigur ca sunt 100% compatibile.
Eu am rezolvat problema cu 100$ si un set de Sennheiser RS 120 conectat la TV. Pe mine unul nu ma incanta tehnologiile astea cu 5.1, 7.1 din casti. e fasss virtual.Iar partea de chat cu o cascuta BT simpla de la Nokia.
Am auzit numai lucruri bune despre Sennheiser , de altfel un prieten are o pereche si cand le pui pe urechi sunt neasteptat de bine izolate fonic . Nu auzi absolut nici un sunet din background . ^^ Singurul motiv pentru care mi-as lua castile astea noi SONY ar fi faptul ca sunt usable si cu ipod-ul / TV-ul / mobilu / PC-ul (avand si o iesire de jack in ele) . Macar rezolv mai multe probleme dintr-o lovitura .
Am reusit in cele din urma sa il pun pe 1080p prin schimbarea cablului HDMI dar asta nu a rezolvat in intregime problema... Acuma am o imagine cu rezolutie buna dar bate spre o tenta de verde. Aveti idee cum pot rezolva si problema aceasta?
incearca un alt cablu HDMI, deviatiile de culori de obicei apar din pricina cablurilor ori conexiunilor.
Am dat factory reset de vreo 3 ori pana acuma, iar singura metoda prin care isi revine este HDMI calibration dar imi da Failure cand incerc sa o setez.
Sunt mai optimist totusi si mai astept o ultima speranta intr-un nou cablu hdmi pentru ca unul numai functioneaza la nimic iar celalalt este destul de vechi si de uzat asa ca nu imi ramane decat sa ma rog ca va functiona cu un nou cablu.
pai nu mai sta sa te stresezi aiuea, da fuga si ia un cablu HDMI bun. Recomand Panasonic.
Ma gandesc sa il iau pe cel de la sony (modelul ps3), eu zic ca e un model de incredere si nu ma intereseaza pretul, platesc si 150ron numai sa functioneze. Personal m-am saturat de atata hama![]()
Hama alea mananca c....Si Sony sunt bune, eu folosesc doar Panasonic de vreo 4 ani si sunt super multumit. Unul de 2 m e cam 200 de ron din cate tin minte.
http://www.altex.ro/cablu-hdmi-ps3-sony ma gandeam la varianta asta.
Dupa o serie lunga de cautari peste cautari si de schimbari de cabluri HDMI am reusit !!!!Se pare ca pentru a face calibrarea HDMI din factory settings televizoarele samsung au nevoie de o imagine speciala.
In orice caz va multimesc!
Bookmarks