ce tare. voi cred ca majoritatea v-ati nascut cu controleru-n mana mie insa, unul care am am ps3 doar de 6 luni imi e inca greu sa joc shootere cu controleru si as fi vrut sa imi cumpar ,,Splitfish FragFX Mouse Controller for PS3,, dar am renuntat in favoarea sharpsooter move , si desi nu am jucat aproape deloc pe pc in ultimele 6 luni daca as juca de pe pc un shooter multi plaform mi-ar fi mult mai usor decat cu controleru
da poate sun eu mai diferit , nu ma adaptez ca dinozauri
![]()
si mie imi e mai usor si mai placut sa folosesc un mouse pt point&shoot, si nu cred, chiar oferea cea mai buna acuratate.
Eu unul am consola doar de un an. Am jucat jocurile pe PC de la mouse de cand ma stiu, dar de cand am trecut la controller parca ma simt incomod sa joc de la mouse. Am inceput sa joc si pe PC toate jocurile cu controllerul de la PS3 (in afara de BF3 mp, ca n-ai nici o sansa). Simt mai multa satisfactie cand dau un headshot de la controller. Cu mouse-ul e prea simplu.
salut. am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva... mi-am luat de curand jocul FIFA 13 si am inceput sa joc online... problema este ca atunci cand joc un meci e ca si cum asi juca doua... adica la victorie am defapt 2, la infrangere si egal exact acelasi lucru... care sa fie "buba" ? daca stie cineva sper sa ma ajute... multumesc
E o chestie la care inca asteptam cu totii o rezolvare.
Hai in threadul de FIFA:
http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post875178
hai ca si noi furam Win-uri si programe
eu personal am tot pe PC "imprumutat",pe telefon la fel...insa consola e clean..deci sunt un puritan...nu fura ca nu-i frumos(da-i sanatos)
Salut,
Am o problema cu ps3-u slim (model 2504 sau 2505, cred nu sunt sigur).
De vro' 2 saptamani incoa se incalzeste destul de tare si incepe sa imi frame-aze in jocuri (afro samurai, enslaved). Ideea e ca se incinge destul de tare, am curatat-o cu aspiratoru, face la fel.
Exista vr-un fel de test sa vad daca e de la HDD sau daca e de la temperatura si trebuie dusa la garantie?
Daca se incinge, e ok sa iau un cooler de laptop pe care sa o pun? momentan sta pe o suprafata plata.
ieri mi-am luat ps plus tot bine si frumos descarc cateva jocuri le instalez merg si dupa incerc sa descarc lbp2 iar dupa ce lam descarcat imi da la instalare la 7 % eroarea 80010038 la fel si infamous 2 ... are cineva vreo idee ce sa fac..?
nu prea ma ajutat ... ieri am descarcat brodelands , scoot pilgrim si hell yeah si au mers instalate fara probleme .. apoi am descarcat lbp2 si infamous 2 si nu merg instalate ambele se blocheaza la 7 % si imi da eroarea aia 80010038.. iar acum tocmai am descarcat machinarium si l-am instalat fara probleme.. alte sugestii..?
data corupte pe hdd...singura solutie pentru multi a fost inlocuirea HDDului...sper sa gasesti totusi un workaround!
Bookmarks