Dragut noul Store (se misca la fel ca cel vechi), dar momentan mi se pare mai greu de navigat si pe pagina principala ar putea sa puna mai mult accentul pe jocuri, nu pe movies si TV.
Si poate sa-mi spuna si mie cineva unde gasesc episoadele Access ? Inainte erau unde erau si trailerele pentru jocuri, dar acum nu mai le gasesc.
Episoadele Access le gasesti la APPS->Other Media->Access
Putem vedea zona de filme si tv dar nu putem cumpara? Imi zice mereu "There are no items that you can purchase at this time"
de ce nu ar fi bine? ar trebui sa existe o explicatie tehnica.
Eu il incarc pe al meu de la bun inceput la USB-ul de la laptop sau de la router si folosesc numai cablul original pt ca este mai bun. n-am avut niciodata probleme si nici nu vad de ce as avea. totul este sa ti-l recunoasca ca sa ti-l poata incarca.
este vorba de tensiunea care intra si incarca controllerul iar pe USB nu gasim decat 5V. atat cat este si prin USB-ul PS3-ului.
2 blocari in 3 jocuri imposibil, poate 2 blocari in 2 jocuri, si de aia te intrebam ca sunt anumite jocuri care mai fac figuri.
daca persista blocajele mergi cu ea in garantie, daca mai ai...
Salut,
Aceasi problema am si eu, tot fifa 13 ma jucam. Daca ai aflat ceva te rog sa ma anunti si pe mine.
Thx.
acelasi raspuns ca si mai sus, urmareste topicul FIFA 13 de pe forum si ai sa afli mai multe direct de acolo. momentan exista un patch care inca nu stiu cate dintre problemele existente a rezolvat sau nu
Salut.
Un magazin de incredere unde pot cumpara un PS3 500 GB fara FIFA 13 ?
Multumesc.
Scria pe undeva (sursa sony) ca exact cazul tau poate avea efecte negative, nu mai tin minte unde
mai au de lucrat la noul Store..l-am luat si eu azi..pe langa faptul ca se incarca extrem de greu in comparatie cu cel vechi,navigarea este si ea foarte foarte proasta in sensul ca exista un lag..
depinde si de amperaj aici...insa repet eu nu am avut pana acum probleme. fiecare face cum considera ca e mai safe![]()
cred ca este obligatoriu atat timp cat intentia lor este sa propage update-ul catre toti userii. si mai mult de atat, apare cu update info ca si la un joc, il iei mergi mai departe, il refuzi te refuza si el
UPDATE PS3 v4.30
PS3 System Software Update (v4.30): View PS Vita Trophies on your PS3 – PlayStation.Blog.Europe
Bookmarks