foarte multe gloante maturate de pe podea...sa fie oare vorba de ceva Black II?![]()
daca ne gandim si la celelalte videoclipuri cred ca e vb de
PlayStation All-Stars Battle Royale Public Beta Incoming – PlayStation.Blog.Europe
PlayStation Store Halloween Sale – All the deals! – PlayStation.Blog.Europe
Resident Evil: Operation Raccoon City
Was €39.99/�29.99 Now: €26.99/�21.99
Additional 50% discount for Plus subscribers
Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas 2 – Not available in Russian Federation / Germany / Ukraine
Was €19.99/�15.99 Now €11.99/�9.69
Additional 10% discount for Plus subscribers
Splinter Cell Complete Pack
Was €59.99/�39.99 Now €29.99/�19.99
The Expendables 2 the Videogame – Only available in Germany
Was €14.99 Now €9.99
Additional 15% discount for Plus subscribers
I Am Alive
Was €14.99/�11.99 Now €9.99/�7.99
Beyond Good & Evil HD – Not Available in Bulgaria / Hungary / Qatar
Was €9.99/�7.99 Now €5.19/�4.25
Tom Clancy’s H.A.W.X 2
Was €29.99/�19.99 Now €14.99/�11.99
Additional 20% discount for Plus subscribers
Zombie Apocalypse: Never Die Alone – Only available in Germany
Was €9.99 Now €4.99
Burn Zombie Burn! - Not Available in Bulgaria, Hungary, Qatar
Was €7.99/ �6.29 Now €3.99 /�3.19
All Zombies Must Die
Was €9.99/�7.99 Now €4.99/�3.99
Dead Island: Game of the Year Edition Bundle – Not available in Germany
Was €29.99/�19.99 Now €14.99/�11.99
House of the Dead 3 – Not available in Germany
Was €5.99/�4.79 Now €3.59 / �2.99
House of the Dead 4 – Not available in Germany
Was €7.99/�6.49 Now €6.19/�4.99
Zombie Apocalypse: Never Die Alone – Pure Pwnage Pack – Not available in New Zealand, South Africa
Was €4.99/�3.99 Now €2.49/�1.99
Castlevania: Lords Of Shadow – Resurrection DLC – Not Available in Bulgaria, Hungary, Qatar
Was €9.99/�7.99 Now €4.99/�3.99
Castlevania: Lords Of Shadow – Reverie DLC
Was €7.99/�6.49 Now €3.99/�3.19
Castlevania – Harmony of Despair – Not available in Bulgaria, Hungary, New Zealand, Qatar
Was €14.99/�11.99 Now €7.49/�5.99
salut. care esti din bucuresti si te sacrifici sa vi pana la mine intr-o zi si sa imi asculti putin consola? scoate un sunet ciudat. dar cu jocuri nu am problema si nici nu miroase a ars. si sa o dau pe mana astora de la service nu imi vine, are doar 8 luni saraca...
multumesc frumos
Am si eu o problema. Am primi YLOD la consola.Cu un heat gun si niste pasta termica l-am reparat ,in sensul ca led-ul nu se mai face galben dupa care rosu,este verde cum e normal sa fie,dar nu primesc semnal tv prin cablul AV .Am incecat mai multe tv-uri dar degeaba...Solutii?Este un PS3 Phat de 40 gb cu hdd upgradat la 80.
S-a dus cipul grafic.
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Mi sa intamplat si mie chestia asta, insa a fost o chestie cu frecventa diferita de la televizoare. Incearca sa tii butonul de power apasat sa intri in meniul acela cu system restore, vezi poate merge asa. Eu tot un Phat de 40 de gb am, upgradat la 320, deci e modificat ca al tau din punctul asta de vedere.
daca e pe bune, inseaman ca Sony trebuie sa cam rescrie kernelul daca vor sa impiedice pirateria ...asta cam inteleg eu din toata tevatura ce circula
PlayStation 3 hack may be console's last - InGame on NBCNews.com
Sony faces setback as hackers release PlayStation 3 decryption keys | Ars Technica
2 ani inseamna pierderi de zeci de milioane de dolari..probabil inseamna o sugrumare a bugetului pentru dezvoltari..who knows..
Pai anul viitor il anunţă, apoi 2014 lansarea
---------- Post added 25-10-2012 at 05:19 PM ----------
From 16th October 2012 you can now top-up your Sony Entertainment Network wallet via PayPal.*
Your wallet can be used to purchase a variety of content on Sony Entertainment Network, including Games, Movies and Music.
You will need to sign in to your account via the Web to do this.*
To top-up your wallet simply:
* 1. Visit www.SonyEntertainmentNetwork.com and sign in to your account.
* 2. Choose [Add Funds]
* 3. Choose PayPal � a new secure window will pop up.
* 4. Transfer from �5 to up to �120Please note this functionality is only available by Signing-In to your account on www.SonyEntertainmentNetwork.com.*
Am incercat,dar nimic...e dus de tot...cred ca o sa-l vand pe piese,daca e cinevs interesat dati-mi pm...
Guys, tocmai ce mi-am luat un DS3 nou de la Altex si e descarcat complet. Intrebarea este: Il tin la incarcat prima data 12 ore, ca pe orice echipament electronic "virgin", ce functioneaza cu baterie reincarcabila? Poate suna silly intrebarea, dar vreau sa stiu chestia asta.![]()
Pirasword chestia aia se facea la bateriile vechi. Nu ai nevoie sa il tii 12 ore la incarcat. Ajunge pana se face full.
Am si eu o intrebare: cum pot vedea filme hd pe ps3? Merge sa le copiez cu un stick sau sa le transfer direct in consola? Zic asta pt. ca la filmele fullhd imaginea este sacadata la unele secvente cand rule pe pc.
Folosesti PS3 Media Server. Apoi din PS3 intri pe PC si dai COPY filmului pe care il vrei....
Nu stiu cum poate merge cu stick daca filmul este mai mare de 4Gb. Stick-ul trebuie sa fie FAT23 si nu accepta fisiere mai mari de 4Gb.
Bookmarks