Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 895 of 1175 FirstFirst ... 395 795 845 885 893 894 895 896 897 905 945 995 ... LastLast
Results 17,881 to 17,900 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #17881 SP
    Member paulone's Avatar
    Quote Originally Posted by RELOADED9 View Post
    Pirasword chestia aia se facea la bateriile vechi. Nu ai nevoie sa il tii 12 ore la incarcat. Ajunge pana se face full.

Am si eu o intrebare: cum pot vedea filme hd pe ps3? Merge sa le copiez cu un stick sau sa le transfer direct in consola? Zic asta pt. ca la filmele fullhd imaginea este sacadata la unele secvente cand rule pe pc.
    Cu PS3 Media Server cum a spus si colegul dar trebuie si PC-ul sa aiba oarece procesor bun altfel le vei vedea sacadat(la filme HD deasemenea recomand un router gigabit)
    Cu stick-uri sau hdd-uri externe NU merge...
    sau
    daca ai un TV Samsung(cu mufa de net), descarci programul All Share Samsung si poti vedea orice film in format mkv(HD) din laptop sau PC fara sa mai ai treaba cu consola

2. #17882 SP
    Ω Pira's Avatar
    E musai sa-l copieze ca sa-l ruleze de pe hardware-ul consolei, pt ca a zis din start ca pe PC ii face fite.

3. #17883 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by PiraSword View Post
    E musai sa-l copieze ca sa-l ruleze de pe hardware-ul consolei, pt ca a zis din start ca pe PC ii face fite.
    Intra de pe PS3 pe PC(intra in media serverul care va apare pe PS3 la VIDEO), cauta filmul si ii da COPY.

Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Folosesti PS3 Media Server. Apoi din PS3 intri pe PC si dai COPY filmului pe care il vrei....

...

4. #17884 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Intra de pe PS3 pe PC(intra in media serverul care va apare pe PS3 la VIDEO), cauta filmul si ii da COPY.
    Stiu man cum se procedeaza, era pt paulone, referitor la ce postase. Deasta e bine ca mereu sa dai Quote.

5. #17885 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

6. #17886 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    dubiosi...cica improve system stability etc...dar nu specifica in clar ce face update-ul, si nici pe site-ul oficial nu este. ultima versiune oficiala e postata ca fiind 4.30 ...
    cred ca vor sa-si pazeasca cumva dosul cu privire la ultima hackareala cu Lvl0

7. #17887 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Clar e un contraatac la ultima hackareala.

8. #17888 SP
    Junior Member megamind03's Avatar
    Salutare,

Sper ca postez unde trebuie,deci foarte recent mi-am achizitionat si eu o consola ps3 slim si aseara mi-am facut acel abonament de 1 an pe playstation network si intrebarea mea e urmatoarea:
    Am dat sa descarc Infamous 2 si vad ca dureaza o viata pana se descarca 15gb si am facut acel test in network settings si vitezele de download si upload depasesc 30mb/s (nu mai stiu exact dar download era pana in 70mb/s si upload pana in 50mb/s,ma rog).
    De ce dureaza asa mult?(am cautat si pe google si mai multi se plang de acest lucru,cineva pentru 15 mb a stat o ora).
    Multumesc si sper ca am postat unde trebuie aceasta "problema".

9. #17889 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    nu esti singurul de aici care se confrunta cu problema asta, da un search pe forum si ai sa vezi. O rezolvare care la unii functioneaza iar la altii nu, ar fi sa dai pause si resume la download si tot asa pana cand o ia tare...alta varianta nu stiu daca exista.

10. #17890 SP
    Abonamnetul la care te referi este la Playstation PLUS. Avem thread aici:
    http://www.consolegames.ro/forum/f15...ystation-plus/
    Referitor la problema cu downloadul este mai des intalnita pe Store-ul de UK.
    Un coleg forumist a dat o solutie care se pare ca merge:
    http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post868020

11. #17891 SP
    Am inteles si multumesc pentru lamuriri insa mai am o intrebare,dau sa achizitionez filme si orice film as alege imi apare acest mesaj "There are no items that you can purchase at this time." de ce nu pot achizitiona filme ?(la jocuri momentan nu am intampinat acest mesaj).

12. #17892 SP
    Pentru ca ai IP de Romania si nu sunt disponibile pentru Romania. Pana acum nici nu puteai vedea sectiunea de filme...

13. #17893 SP
    M-am gandit eu ca ar fi asta dar nu stiam concret de vreme ce sunt "noob" momentan in tainele consolei ps3.

PSN ID: megamind0389

14. #17894 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar
    Salut, aseara am descarcat de pe contul meu Ratchet and clank Quest for booty. Toate bune, dar cand am dat sa-l instalez imi apare ceva gen: "You can use this content on a PSP system. Copy this content to a PSP system?" si nu ma lasa sa-l instalez. Nu inteleg ce are pt ca jocul l-am mai jucat acum 1 an si cel mai ciudat este ca jocul nu exista pe PSP.

15. #17895 SP
    ratchet and clank quest for booty now psp? - PlayStation Forum

Re: ratchet and clank quest for booty now psp?
    Options
    on 26-10-2012 10:55 AM
    There is a few reporting this issue in the technical help boards. The solution for now is to download the files from Account Management not via the Playtstation Store.
    Try deleting Ratchet & Clank QFB and try the Account Management method seem's to work for other's.

16. #17896 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar
    Ideea este ca de acolo l-am descarcat. Am incercat sa-l descarc si din store si de la account. Degeaba.... . Mersi oricum.

17. #17897 SP
    Junior Member olioly's Avatar
    salu sunt no pe site si nou si cu ps3 ul am cmparat un ps 3 320 gb model no CECH-3004B si date code e 2B vreau sa stiu dac se poate moda sau downgrade sa orice,apropo firmware 4.20 ,multumesc si astept raspunsuri

18. #17898 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Se simte criza in Ro. Rau din 5 intrebari aici, una este despre modare. „Colegule” asta nu e site de torrente, intreaba pe aria Bazar, sunt cativa care se ocupa cu modare.

19. #17899 SP
    Salut,intra pe site-ul asta:Date Codes - PS3 Development Wiki si vezi ce scrie la data code 2B dar din pacate ai sa fi dezamagit;mi-am cumparat si eu consola zilele trecute si mi-a intrat pe mana una cu data code 1C,an de fabricatie 2011,tu ai nimerit una cu anul de fabricatie 2012.

20. #17900 SP
    Junior Member nicu46's Avatar
    salut. care este ultima versiune multiman si de unde o pot descarca? multumesc anticipat!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.