pai da, un hdd standard de 2.5" pt laptop (si nu ultrabook) are grosimea de 9.5mm, sunt si mai subtiri...cele pentru ultrabook de 7 mm grosime.
daca te gandeai la unul normal de 3.5" ...no way![]()
pai da, un hdd standard de 2.5" pt laptop (si nu ultrabook) are grosimea de 9.5mm, sunt si mai subtiri...cele pentru ultrabook de 7 mm grosime.
daca te gandeai la unul normal de 3.5" ...no way![]()
k, inca o intrebare si nu te mai stresezmaine o sa aiba flanco hdd extern modelul asta la 300 lei si 200 lei cel de 50o gb, merge oare desfacut si montat pe un ps3? hard de laptop de 1tb nu am gasit
http://www.emag.ro/hdd-extern-seagat.../pd/E9JWTBBBM/
Ai nevoie de spatiu. Eu zic sa nu te uiti la versiunea de 12 gb ca e insuficient. pentru a rula, unele jocuri au nevoie de instalare pe hdd. La fel, fiecare patch care apare, ocupa spatiu pe HDD, fiecare save-game la fel. (Gran Turismo 5 necesita vreo 10 gb la instalare cu patchuri, Battlefield 3 are patchuri de cate 1-2 gb) o sa ocupi repede spatiul. Solutia ar fi sa cumperi un PS3 cu hdd de 320-500gb. eu am avut un Fat de 80gb si dupa 3 ani era plin. I-am facut upgrade la 500gb si acum ma pot bucura de Playstation Plus si nu imi mai fac griji de spatiu. (la PS+ jocurile sunt digitale, ocupa spatiu mult)
Cred ca e scris foarte prost, sau e dependent pentru fluiditate de latimea de banda si or fi serverele PSN-ului cu gripa.
Salut,sunt nou pe forum si am de gand sa imi achizitionez o consola Playstation 3 de 12 GB.Aceasta am gasit-o redusa si la un pret accesibil.Ce ziceti se merita?Oricum dupa achizitionarea consolei o sa-mi iau si fifa 2013+inca un controller.Am tot cautat dar nu am gasit review-uri despre aceasta consola de 12 GB.
dat fiind faptul ca aceste hdduri portabile sunt create de catre producatorii de hdduri, este posibil sa ai surpriza ca in cutie sa gasesti un hdd fara prinderi specifice (gauri pt suruburi) sau cu o conectica putin diferita...
cel mai bine cauta pe net modelele alea de HDDuri si vazi daca cineva le-a desfacut, asa vei sti sigur ce e in cutiuta
un HDD 2.5 pt netbook sau ultrabook costa de la 220 de lei in sus la 4500 rmp, 269ron pt uul de 250-320gb la 7200rmp....se face upgrade usor, hddul original de 12gb din ps3 il vinzi mai scoti din paguba...si eu zic ca ajungi undeva la 1000 lei pt un ps3 de 320gb super slim. ceea ce e bine fata de o varianta standard din fabrica cu 500gb si costa 1350 ron (bundle cu un joc..fifa13 sau nfsmw)
e cu dus si intors ....avantajul e ca poti faca upgrade de HDD peste 1-2 luni cand mai faci rostr de bani air investitia initiala sa fie de doar 700 lei![]()
Pentru 5-6 jocuri iti ajunge spatiul , daca vrei sa pui muzica filme poze , iti trebuie mult mai mult...
Salutare tuturor.As vrea sa stiu si eu o solutie buna(nu conteaza pretul) pentru racirea ps'ului.Am un ps slim 250 GB si se incalzeste foarte tare dupa o perioada de gaming intens si cateodata se mai blocheaza.Astept raspunsurile voastre si daca se poate niste link'unri unde le pot gasi.Respect!
Bookmarks