depinde de cat ma joc...cateodata si la 2-3 saptamani![]()
Va salut. Tocmai am cumparat un PS3 Super Slim de 12gb. As vrea sa stiu daca pot schimba hardul cu cel de la un PS3 fat (40gb).
Multumesc.![]()
crede cineva ca daca as pune un adaptor wireless N(la una din mufele usb) la consola ar functiona?
Adaptor Wireless-N Linksys AE1200, USB AE1200 - eMAG.ro
maine trebuie sa imi ajunga ps3 super slim. Vreau sa il conectez la un monitor lcd(philips 190c) cu hdcp ready. O sa folosesc un cablu hdmi-dvi. Monitorul are rezolutie 1280x1024. Oare o sa mearga?
Salut , am o mica dilema. Nu mai am router si am direct cablul de net in PC ( RDS ) ... care stiti prea bine ca se conecteaza printr-un programel .. bla bla ... Ok ... daca vreau sa intru pe PSN ( de pe consola ) ... cum pot sa fac ... sa nu mai cheltuiesc bani pe cablu UTP sau / si router .
Ms frumos
In mod normal acel USB Adapter-N are nevoie de drivere pentru a functiona, iar cum ele nu-s implementate in PS3 este posibil sa nu functioneze, sau unii spun ca este posibil sa mearga insa sa nu foloseasca protocolul N pt ca nu-l stie.
Alta varianta ar fi sa mergi pe un Access Point de genul la care sa te legi wired iar bridge-ul dintre AP si Router sa se faca prin wireless N.
---------- Post added 25-11-2012 at 09:15 PM ----------
Cand spui "programel" te referi oare la Broadband Connection (PPPoE) ? chestia aia merge s-o setezi si in PS3...ori nu inteleg eu ce vrei sa faci
Am observat o diferenta la controllerul cu care a venit consola superslim, la slim era scris DC 3,7V 300ma? Bateria e mai buna la cel din poză?
[
[/COLOR]
Cand spui "programel" te referi oare la Broadband Connection (PPPoE) ? chestia aia merge s-o setezi si in PS3...ori nu inteleg eu ce vrei sa faci[/QUOTE]
Dap , eram obisnuit cu un internet starter ca pe vremuri , dar acum ca tot ai mentionat , o sa incerc s-o setez si din consola . Ms fain
aha, buna ideea dar cum eu am linksys EA6500 sigur va merge la viteza N mai degraba cu asta...
Buy Linksys WUMC710 WiFi AC Adapter | SAVE + FREE SHIPPING
Am si eu o intrebare.:
Am citit pe internet ca se poate face trading la gamestop, (ex.: dai 1-2-3 jocuri ca sa iei discount pentru a cumpara altul , sau iti dau banii in mana...).
Mai exact cum se face? Diseara ma duc la un centru comercial cu ai mei si vreau sa stiu detalii si cu asta o sa iau si jocurile vechi care nu le mai joc ca sa imi iau black ops 2.
A mai facut cineva asta , sau stie ceva detalii sa ma poata ajuta?
Mersi Anticipat!
Hey everyone.Am revenit cu decizia facuta si anume am cumparat un cooling pad de la HAMA Suport laptop HAMA Carbon Look, USB, negru | ALTEX si recomand tuturor asa ceva.Daca il ridici la un unghi de aproape 90 grade poate sa traga si sa impinga aerul lejer,deci cu incredere puteti sa cumparati asa ceva.Multumesc FishyBon3 si Game101 pentru sfaturile acordate.Peace!
Eu cand am fost in Anglia la un magazin de genul asta, tot ceva cu game se numea, am vazut ca lumea venea cu un joc anume, astia ii ofereau un pret sau o alternativa fiind un joc + diferenta din partea lui.
De exemplu tu te duci cu Black Ops 1. Ei iti ofera 15 lire sau o sa-ti spuna, iti dam Black Ops 2 si ne mai dai tu 20 de lire. Cam asa functioneaza la magazinele care cumpara/vand jocuri pre-owned.
Bookmarks