Am inteles ca daca o tin vertical, aerul circula mult mai bine, deci temperatura este diminuata
Am inteles ca daca o tin vertical, aerul circula mult mai bine, deci temperatura este diminuata
Atunci nu ai incotro, mergi pe Samsung-ul ala. insa la altex e 17 mil, o poti gasi si la 1650 lei, iar daca ma intrebi pe mine as lua-o de la Flanco cu 1800 la care primesc un vocuher de 25% (450 lei) pe care il poti cheltui la ei pe un controller si jocuri sau ce altceva te mai intereseaza.![]()
Voucherul merge doar pt laptopuri, tablete, parca...
LE uite aici cum poti sa il foloseşti
http://cuponulm.eu/cupoane/flanco-ro...orice-comanda/
Daca expira garantia la un ps3 , (il am din 2008) pot sa fac o garantie noua? si in caz ca se strica sau ceva sa imi inlocuiasca cu unul nou?
Doar daca retailerul ofera posibilitatea extinderii garantiei! Insa in situatia ta nu ai nicio sansa. de obieci extinderea garantiei se poate achizitiona doar in momentul cumpararii produsului nou ori la scurta perioada dupa (1-4 saptamani)
Cred ca este RIP , dar il poti pastra pentru componente , eu mi l-am reparat pe al meu pentru ca nu imi permit sa dau ~200 lei pe unul nou (un pret exagerat dupa parerea mea) insa am sa il rog pe mosu sa imi ia unul nou. (acum merge impecabil , numai ca ma jucam , m-au luat dracii l-am trantit bine si sa spart o bucatica din margine dinauntru si acum sta putin desfacut , oricum merge impecabil , numai ca trebuie sa il curat mai des...)
---------- Post added 10-12-2012 at 09:18 PM ----------
Asa este si la gamestop in italia , primul an iti inlocuieste sony personal consola daca sunt probleme , 2 ani cat iti dau garantie de catre cei de la gamestop , unde poti plati exact la fel 30 E si ai 3 ani in plus de garantie.
Si oricum eu zic ca se merita , ai 5 ani fara sa te gandesti la stricarea ps3-ului.
vreau sa platinez NFS Undercover, si un trofeu imi cere sa castig o cursa impotriva a 7 jucatori(multiplayer online).... dar de fiecare data cand intru, nu prind mai mult de 4 intr-o cursa. Pe la ce ora ar trebui sa intru, ca sa prind mai multi oameni?
Ar fi o varianta:
Playstation Network Cards
Atunci mergi pe EF! iti dau un Hint! plateste cu paypal si ai mare grija sa le trimiti numarul de telefon pe care il ai setat in paypal! nu te vor suna oricum, iti vor da codul insa vor ei sa vada ca acele numere corespund!![]()
Aici e prea scump?
http://www.consolegames.ro/forum/f10...tml#post860269
EF au oferte bune, vand mult si pimesc oferte intradevar
codul eu la 3 comenzi l-am primit in 5 minute, la ultima cand au bagat treaba cu telefonul a durat 2 zile, pt ca le-am dat eu telefon diferit, gresala mea acolo.
Sa dai de veste cum decurge.
Si eu stiam ca este cum zice adibose, dar m-au speriat oamenii pe aici...
Mie mi-au cerut de 2 ori numarul de telefon care este inregistra pe PayPal (era specificat chiar asa) si nu a fost nici o problema. Am primit codurile in maxim 30 min. Dar asta era mai demultsi credeam ca s-au schimbat lucrurile...
Nu am avut deloc probleme cu EF. Comandat un card acum 3 zile si a ajuns cam in 10 min.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Bookmarks