Salut .
Am si eu o problema cu un controller...de ex. la fifa13 cand sunt in joc incepe sa paseze,suteze,alunecari cu totul aiurea fara sa apas pe butoane...la battlefield 3 aceeasi poveste .
L-am resetat si nu se intampla nimic...stie cineva ce are sau ce trebuie facut sa revina la normal ?
P.S controller-ul a fost cumparat SH(aproape nou) acum 8 luni iar de 1 luna , 2 a inceput sa faca asa .
salutare .. se poate schimba nickname-ul cu care apar pe PSN si in jocuri online? adica sa nu mai fie id-ul de la adresa de mail. daca as face un cont nou probabil nu as mai putea juca jocurile activate pe cel vechi.
Salut..am incercat sa joc si eu Most Wanted , dar m-am lovit de un mare..mare update de 2 gb care mi-ar lua aprox 3 ore. Pot gasi update-ul asta in alta parte , sa il instalez de pe un stick sub forma de pkg?
Salut , o mica problema cu consola ... am observat recent ca nu mai imi functioneaza butonul de on/off cand e inchisa si il apas imi da 3 beep-uri ... si cand e deschisa nu face nimic la apasare ... bine ca merge XMB - ul din controller ... vreo sugestie de quick fix anyone ??? si acest eveniment e premergator la vreun ylod sau ceva de genul ???
Salut. Am un ps3 80gb phat din 2009 si in ultima vreme a inceput sa faca figuri, cand introduc un joc in consola sa zicem o data la 10 incercari nu-mi apare jocul la Game, exact ca si cum n-ar avea disc inauntru. Daca se intampla asa dau eject si a doua oara apare mereu. Am observat ca face cel mai des cu Uncharted 3. Cam asta ar fi problema mea, dupa ce intru in joc nu mi se blocheaza si n-am niciun fel de problema, doar ca uneori nu-mi apare jocul la Game. Sa fie lentila prafuita sau e pe ultimul drum? Nu l-am desfacut niciodata sa-l curat. La ps2 ma mai bagam sa curat lentila, dar la ps3 chiar n-am avut nevoie pana acum. Precizez ca nu am niciun disc zgariat sau murdar, deci e din consola ceva neinregula.
Am o problema.PS3 meu numai vrea sa se conecteze la internet.Imi da eroarea 80028E01 este prima data in 2 ani de cand am consola cand face asa ceva.Internetetul este de la RDS si pe pc functioneaza perfect.Cablu il bag direct in consola asa am facut mereu.
Vreau sa activez 3 luni de PSN+ si am auzit tot felul de zvonuri precum ca pe PS+US sunt putine jocuri FREE si nu sunt jocuri renumite, in schimb pe PS+EU am inteles ca apar multe jocuri FREE si sunt jocuri gen Darksiders, InFamous2, etc. Am 2 conturi unul pe US si unul pe EU pe ce cont imi recomandati sa activez si de ce? Ce oferta este mai buna? Va multumesc mult !![]()
are cineva dirt 3 essentials pentru ps3? mi-l recomandati? care este diferenta intre aceasta varianta si Complete Edition?
Ca proaspat posesor de PS3 am o mica problema destul de enervanta. La unele jocuri (in general unde luminozitatea este redusa), vad doar niste sclipiri sa zic asa. Ca sa fiu si mai explicit, am inceput sa joc SOCOM 4 si sunt la misiunea cu tipa lunetista unde trebuie sa joci cat mai stealth. Desi am setat gamma aproape de maxim, imi este foarte greu sa disting lucrurile in zonele neluminate. Joc pe un TV LG LED 81 cm care are setarile facute ok. Trebuiesc sa modific ceva setari din PS3? Multumesc anticipat!
Bookmarks