Nu am jucat SOCOM, dar ai incercat setarile de aici: http://www.consolegames.ro/forum/blo...-mai-bine-255/ ?
Nu am jucat SOCOM, dar ai incercat setarile de aici: http://www.consolegames.ro/forum/blo...-mai-bine-255/ ?
Le-am pus la un moment dat, dar nu mai stiu care a fost motivul de le-am schimbat. O sa incerc iar sa le pun sa vad daca imi rezolva problema. Multumesc pentru ajutor.
Era de la cablul HDMI. Mai aveam un Hamma acasa si pe ala a trebuit sa setez iar luminozitatea la mediu
Multumesc!
O curiozitate maxima: Daca ma joc pe PS3 nelogat la PSN, trofeele ce le castig pe parcursul unui game, mi se activeaza atunci cand ma loghez la PSN? Sau nu se iau in considerare decat logat?
Eu ştiu ca trebuie sa faci sincronizare si daca esti logat
PS indiferent, daca esti sau nu esti logat, trofeele le primesti, dar dupa logare dai sync
Aia cu sync stiu, ca si dupa ce-ti formatezi hardul sau etc, trebuie sa sincronizezi. Nu stiam daca trofeele "ruleaza" indiferent daca-s on sau off, aia ma interesa. Mersi.
Nici acum nu m-am lamuritE mai bun PS3 Super Slim decat Slim? (In afara faptului ca e mai mic, mai usor si ca are 500GB memorie)
![]()
Din ce am vazut , calitatea materialelor e indoielnica la SuperSlim, pana la urma e vb de gusturi. Ambele isi fac treaba. Diferenta ar fi la unitatea optica si pozitionarea ei. In privinta asta eu as da un "-" tot pt SuperSlim.Cel mai bine ar fi sa vb cu un posesor al ambelor variante, iti poate da un raspuns obiectiv.
Daca il cumperi nou din cate stiu SuperSlim-ul vine si cu 1 an Playstation Plus
Am cumparat eu superslim de 500gb cu fifa 13 acum o luna si nici vorba de ps plus...l-am achizitionat ulterior...poate acum este altfel...insa acum o luna m-am uitat mai prin toate magazinele sa vad care are oferta mai buna si n-am vazut pe nicaieri sa vina cu 1an de ps plus...cat despre superslim este oke insa capacul de la unitatea optica cam lasa de dorit...pare cam fragil si se deschide usor,in rest per ansamblu sunt incantat de el
Avantajul la Super Slim e ca poti curata unitatea optica in cazul in care se pune praf, dar am jucat la cineva si mi se pare putin mai zgomotos decat Slim. Ambele au avantaje si dezavantaje![]()
Nu o sa gasesti Super Slim cu Ps Plus in Romania pt ca nu există storeEu am avut Slim si acum am Super Slim. Am ales SS datorita preţului mic (black friday), nu mi-a plăcut la început, acum nu mi se mai pare asa urât. In concluzie, daca vrei sa cumperi un ps3 mergi pe Super Slim albastru sau roşu, primesti in pachet un controller in plus
Suna interesant aceste editii speciale, dar pana la urma tot negru o sa alegProbabil o sa iau PS3 SS cu God of War Ascension daca o sa apara la pachet
![]()
Eu astazi am intrat linistit pe PS Store
Chiar mi-am downloadat si Uncharted...
Sent from my HUAWEI U8815 using Tapatalk 2
Bookmarks