Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 971 of 1175 FirstFirst ... 471 871 921 961 969 970 971 972 973 981 1021 1071 ... LastLast
Results 19,401 to 19,420 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #19401 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Mrnej View Post
    Atunci esti furat de catre retailer.Eu stiu cum ca in EU garantia e de minim 2 ani,daca au schimbat pentru Romania la doar un an,mai merita? Doar ps4 e dupa colt. Puteti sa trimiteti un mail catre sony,sa va spuna de ce in Romania ofera doar un an de garantie.

Am vazut factura de la altex,si am crezut ca e doar marketing din partea lor,cum ca ofera un an de garantie,ce e in plus fata de anul garantat de catre sony.Oricum ciudat rau de tot.

Intrebati si la protectia consumatorului ce parere au despre aceste practici.
    esti troll si vrei flame sau pur si simplu esti nascut in alta tara? nu mai spune amice tampenii ca esti obositor, ti-am explicat de doua ori aceeasi chestie, legea in Romania e cu 2 ani cel putin.

2. #19402 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by Mrnej View Post
    Atunci esti furat de catre retailer.Eu stiu cum ca in EU garantia e de minim 2 ani,daca au schimbat pentru Romania la doar un an,mai merita? Doar ps4 e dupa colt. Puteti sa trimiteti un mail catre sony,sa va spuna de ce in Romania ofera doar un an de garantie.

Am vazut factura de la altex,si am crezut ca e doar marketing din partea lor,cum ca ofera un an de garantie,ce e in plus fata de anul garantat de catre sony.Oricum ciudat rau de tot.

Intrebati si la protectia consumatorului ce parere au despre aceste practici.
    Problema e ca grupul altex ofera doar garantia tehnica venita din partea producatorului...nu si garantia de conformitate(cea de 2 ani conform legii)..daca va uitati pe site-ul lor veti vedea ca la garantie scrie"conform certificatului de garantie"..adica certificatul sony aka 1 an

Si gata cu discutia despre garantii ca si asa vorbim vorbe...de obicei electronicele astea noi se strica la 6 luni-1an de la expirarea garantie

3. #19403 SP
    Member sollo's Avatar
    am cautat si eu certificatul de garantie de la minisistemul audio de la sony si este de 2 ani(face un 1 an in iunie)...am cautat si pe site-ul celor de la sony si scrie ca este 2 ani garantia...deci s-a modificat de curand garantia la sony si este de 1 an???eu nu cred ca este de 1 an, ca nu este conform EU

o sa vad saptamana asta ce si cum

4. #19404 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Quote Originally Posted by D@nT3 View Post
    Unii vad ca vorbesc discuţii...Daca tot ati dorit o părere argumentată, v-am oferit-o mai sus. Va atasez inca o data un certificat de garanţie cu holograma emis de Sony pt Romania si Rep Moldova. Du-te la Domo sau Flanco si vei primi cu siguranţă acelaşi tip de certificat
    Probabil doar daca cumperi direct din magazin. Am cumparat PS3-ul online de la Flanco si nu am primit un astfel de certificat.

5. #19405 SP
    Member Clau23's Avatar
    Mass Effect 1 pentru Ps3 il pot gasi doar varianta digitala pe psn?

6. #19406 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu
    Attached Images Attached Images 11-16masseffectcoverart_lg.jpg

7. #19407 SP
    Member Clau23's Avatar
    https://store.sonyentertainmentnetwo...COMPILATION000 Pai si ce cauta aici?

ps: Merci pentru informatie.

8. #19408 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Quote Originally Posted by Clau23 View Post
    Il gasesti si in Trilogy Edition pt PS3 pe disc - doar varianta europeana. Am luat trilogia doar ca sa il am si pe primul in format fizic si acum nu mai pot sa scap de 2 si 3

9. #19409 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Clau23 View Post
    il găseşti digital dar si pe disc doar daca achiziţionezi trilogia, in format fizic doar asa se poate achiziţiona

10. #19410 SP
    apropo de problemele cu garantia de conformitate..iata ce raspuns am primit de la emag ptr un produs ce a venit cu garantie de 1 an.

"Conform documentului primit, certificatu de garantie comerciala oferita de producator este de 12 luni.
    Declaratia de conformitate- declaratia facuta de catre un producator sau prestator prin care acesta informeaza pe
    propria raspundere ,despre faptul ca un produs sau un serviciu este conform cu un document tehnic normativ (declaratia este valabila pe perioada de 2 ani).

Avand in vedere cele mai sus mentionate va informam ca dupa expirarea termenului de garantie puteti trimite produsul catre service (doar pentru probleme tehnice)in baza facturii de achizitie, urmand sa se verifice si sa fiti informat despre modul de solutionare al defectului constatat."

11. #19411 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu de ce am certificat de la Sony pt doi ani? Pt ca am stiut ce sa cer, desi nu era treaba mea.

PS parca spuneai sa nu mai insistăm pe treaba asta

12. #19412 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    esti troll si vrei flame sau pur si simplu esti nascut in alta tara? nu mai spune amice tampenii ca esti obositor, ti-am explicat de doua ori aceeasi chestie, legea in Romania e cu 2 ani cel putin.
    Gresesti. Nicio lege in Romania nu obliga la 2 ani garantie. 2 ani e obligatoriu in Romania doar garantia de conformitate, care e diferita de garantia comerciala. Tu daca cumperi un produs din magazin si nu-ti da niciun certificat, garantia de conformitate de 2 ani e valabila conform legii 449/2003 cu completarile si modificarile ulterioare. Garantia de conformitate nu se refera la defectarea produsului. Altex care da 1 an garantie comerciala e foarte acoperit de lege.

---------- Post added 08-04-2013 at 09:29 AM ----------

Quote Originally Posted by sollo View Post
    am cautat si eu certificatul de garantie de la minisistemul audio de la sony si este de 2 ani(face un 1 an in iunie)...am cautat si pe site-ul celor de la sony si scrie ca este 2 ani garantia...deci s-a modificat de curand garantia la sony si este de 1 an???eu nu cred ca este de 1 an, ca nu este conform EU

o sa vad saptamana asta ce si cum
    http://uk.playstation.com/media/bvWv...0Guarantee.pdf

Conform acestui manual de garantie pentru PS3 cat e garantia oferita de Sony?

---------- Post added 08-04-2013 at 09:32 AM ----------

Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    Problema e ca grupul altex ofera doar garantia tehnica venita din partea producatorului...nu si garantia de conformitate(cea de 2 ani conform legii)..daca va uitati pe site-ul lor veti vedea ca la garantie scrie"conform certificatului de garantie"..adica certificatul sony aka 1 an

Si gata cu discutia despre garantii ca si asa vorbim vorbe...de obicei electronicele astea noi se strica la 6 luni-1an de la expirarea garantie
    Garantia de conformitate decurge conform legii chiar daca nu se da certificat de acest fel. Conformitatea produsului nu se refera la defectarea lui, e cu totul altceva. A se citi cu atentie legea 449/2003.

13. #19413 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by miami View Post
    De ce credeti ca daca folosesti PS Store cu cont de UK sau US, Sony nu vede ca de fapt esti in RO ? Eu dau mai mult vina pe autoritatile noastre, pe toate taxele care trebuie platite, si sa nu mai zic de miile de hartii care trebuie completate. La fel cum multi romani au preferat sa isi inscrie masinile in Bulgaria, asa si Sony a preferat sa isi deschida Store la ei.
    You may have a very valid point.

14. #19414 SP
    Catalineatza are dreptate...deci tot ce credeam eu ca stiu era gresit.....acum de ce unele magazine ofera 1 an garantie iar altele 2 ani(vorbim strict de ps3-ps vita) e beyond me...cert e ca au acoperire legala...

Garantia de conformitate se refera doar la asigurarea clientului ca produsul corespunde specificatiilor tehnice prezente pe site(nu si la defecte)...de ex daca iau un laptop care este vandut ca avand 3 porturi hdmi si el are doar 2 se poate returna in baza garantie de conformitate

Garanţia tehnică este cea care îţi asigură service-ul în caz de probleme tehnice, iar garanţia de conformitate este cea impusă de legislaţia în vigoare (e de fapt intervalul de timp în care tu poţi pretinde că produsul pe are-l ai nu este conform produsului afişat pe site, în baza căruia tu ai luat decizia de cumpărare).

15. #19415 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am înţeles, bafta la cumpărături...de la altex/media galaxy

PS poate imi răspundeţi si mie la intrebarea legata de acel certificat de garanţie (albastru). De ce Domo si Flanco ofera asa?

PPS cataline, du-te la un un inspector opc si vb cu el, explică-i ce ne-ai explicat nouă, o sa vezi ce răspuns iti da Noi vorbim de garanţia tehnica de 2 ani, altex nu iti ofera acea garanţie?

16. #19416 SP
    Banned SWTFU's Avatar

PS poate imi răspundeţi si mie la intrebarea legata de acel certificat de garanţie (albastru). De ce Domo si Flanco ofera asa?

PPS cataline, du-te la un un inspector opc si vb cu el, explică-i ce ne-ai explicat nouă, o sa vezi ce răspuns iti da
    Cred, dar nu sunt foarte sigur, ca Altex e importator direct si distribuitor si Domo/Flanco sunt doar distribuitori (importator fiind Sony Romania).
    De aici si jongleriile de preturi ale lui Altex versus preturile fixe ale Domo/Flanco.

---------- Post added 08-04-2013 at 02:49 PM ----------

PPS cataline, du-te la un un inspector opc si vb cu el, explică-i ce ne-ai explicat nouă, o sa vezi ce răspuns iti da Noi vorbim de garanţia tehnica de 2 ani, altex nu iti ofera acea garanţie.
    Nu exista termenul de garantie tehnica. Altex ofera garantie comerciala de 1 an, atat cat ofera si Sony International. Daca ti se strica produsul dupa 1 an si 1 zi atunci intri pe garantia de conformitate, care este 2 ani, indiferent daca se da sau nu certificat de garantie de conformitate. Trebuie sa demonstrezi ca este o lipsa de conformitate, ceea ce este foarte greu dupa 6 luni de la cumparare produsului.

Daca ti se strica produsul dupa 8 luni te duci cu el la Altex si ti-l repara, inlocuieste sau iti da banu inapoi.

Uite aici un raspuns dat de un Director/Sef serviciu de la ANPC: http://www.mygarage.ro/intrebari-opi...-garantii.html

Garantii produse | ALTEX

17. #19417 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    In concluzie sa nu o mai lalaim, tu ce ai recomanda, daca cineva te întreabă: Cataline vreau un ps3, de unde sa il cumpăr? Domo sau Altex? Dupa răspunsul tau urmeaza si un "de ce" venit de la persoana aflata in dubii.

18. #19418 SP
    Member SkyBorg's Avatar
    Am uitat ce tara am pus atunci cand mi-am facut contul de PSN, cum pot afla? Nu mai stiu sigur daca era USA sau UK si nu stiu ce fel de PSN card sa cumpar.

L.E: Am aflat, era UK

19. #19419 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    In concluzie sa nu o mai lalaim, tu ce ai recomanda, daca cineva te întreabă: Cataline vreau un ps3, de unde sa il cumpăr? Domo sau Altex? Dupa răspunsul tau urmeaza si un "de ce" venit de la persoana aflata in dubii.
    Pai depinde daca vrei mai ieftin sau mai scump un PS3 sau daca vrei o oferta de PS3 plus unul sau mai multe jocuri moka.

Offtopic: acum vreo 2-3 luni mi-am luat de la Altex la oferta un PS VITA plus card Sony de 4 giga plus joc Little Big Planet la 1000 ron si am 1 an garantie la PS VITA. Ofertele astea nu le gasesti la Domo/Flanco. Eu stiam ca Sony dadea 2 ani garantie Internationala si cand am desfacut PS VITA am vazut in certificatul de garantie International ca e doar 1 an garantia (s-a sucit Sony).

20. #19420 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Vad ca o lalai...nu vb de pret acum, nu e nicio oferta care merită. Poate cand o sa fie black friday. Ambele costa la fel...Sau sa iti fac pe plac, la Altex sa spunem ca ar fi preţul mai mic cu 100 ron. Ce mi-ai recomanda, ar fi prima întrebare, si de ce, a doua întrebare

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.