PS3 sales in the UK have been respectable, but it should have sold more, says Sony UK boss | VG247
Printable View
Poti sa-ti iei SS. E mai mic, consuma si mai putina energie si are mai multa memorie - 500GB (asta in cazul in care iti iei modelul cu 500GB).
Nu am mai vazut pana acum PS3 SS 500GB cu 2 jocuri la 650 lei. Era cumva SH? Daca nu, inseamna ca era o greseala si modelul avea de fapt 12GB.
Da,cred ca SH. Era aici pe forum o oferta la un post "Cumpar PS3" daca vreti va pot da link.
Am downloadat de pe contul unui prieten 2 DLC-uri dar cand dau sa intru in joc nu le vad ca fiind activate, desi pe consola gasesc DLC-urile instalate. Stiu ca poti activa contul la maxim 2 sisteme dar el mi-a zis ca sunt singurul caruia i-a dat contul.
Poate sa fie din cauza ca pe la jumatatea downloadului am fost dat afara de pe PStore?
Ai sters cumva contul acelui prieten de pe PS3-ul tau dupa ce ai downloadat dlc-urile?
Nu l-am sters si nici nu l-am dezactivat
Nu cred ca e din cauza ca ai fost dat afara de pe PS Store daca zici ca ai instalat dlc-urile.
Are vro importanta cablul HDMI?
Cateodata autocenzura este buna. Incercati sa nu raspundeti daca nu sunteti siguri ce a intrebat omul. Sau cereti lamuriri suplimentare.
@jon209 Are importanta doar daca e prea slab calitativ. Sau daca ai ghinion sa nimeresti unul defect.
Astazi am fost la emag sa returnez ps3 functioneaza perfect dar nu e pt mine.Am ajuns la concluzia ca au trecut vremea jocurilor.La 12 m a chemat sa mi dea bani ca e prea dedimineata si nu au incasari.Se pare ca s au terminat cu problemele la emag cu garantii etc. ramane de vazut.
Daca e slim e defect?! Eu l-am luat nou, acum un an si face acelasi zgomot dar nu are nimic. Niciodata nu am avut probleme cu el, nici nu zgarie jocurile. E normal dpmdv.
Cat despre cablul HDMI, mie mi s-a bulit plasma din cauza unui cablu ieftin. Am luat un HAMA cu mufe aurite pe la 80 lei si nu am mai avut nicio problema.
Nu consola nu avea nici o problema doar ca nu mai stau sa ma joc pe ea am luat o m am jucat 2 zile si am ajuns la concluzia ca nu e pt mine. Nu mai am in sange joacele. Am vazut ca deja a aparut pe net tot la 550lei.la 12 am fost si mi au dat bani fara nici o problema.
Un moment de reculegere pentru inca un gamer cazut in lupta cu realitatea :(
Asta e cred ca imi voi lua un psp sa mi omor timpu liber am mai avut 1004 dar acuma vreau 3004 am inteles ca se poate conecta la tv :) Daca imi mai vine chefu de joace folosesc laptopul :)
Problema e ca nu se mai gaseste PSP 3004 nou. Au fost inlocuite cu modelul E1004:(. Nici acum nu am inteles de ce l-au scos de pe piata. Era de 10 ori mai bun fata de E1004. Scuze pentru off-topic.
:-?Fratilor o problema ciudata....deci am un CD pe care l-am redat cu Winamp pe laptop, ei imediat a gasit informatiile(artist, piese)pe care le-a si afisat...ei bine acelasi CD l-am redat si oe PS3 insa mi-a afisat ca nu gaseste infrmatii...nu pricep, consola nu are un sistem asemanator cu winamp-ul(gracenote) care sa gaseasca informatii???
kdyalex, cati ani ai? Esti chiar asa de batran si de asta nu-ti mai plac jocurile?Eh.. de acum ai mai mult timp cu baietii la o bere:) . (scuze pentru OFF)
Sal am 26 dar parca nu mai am rabdarea aia care o aveam acum 5-8ani.Incet incet am pierdut pasul cu noile jocuri si sa iau ps3 sa joc jocurile ce le am jucat pr pc nu prea merita si sa astept sa treaca 1-2ani sa cumpar un joc la pret decent iaras nu merita.