astia de la altex nu au si ei extragarantie pentru console? ca tot imi zice la telefon de fiecare data cand sun cum ca ar avea
Extragarantie | ALTEX
Printable View
astia de la altex nu au si ei extragarantie pentru console? ca tot imi zice la telefon de fiecare data cand sun cum ca ar avea
Extragarantie | ALTEX
Pt console stiu ca nu aveau, dar poti sa iei consola de la ei si sa iti cumperi garanţie extra din Flanco
ce stiti despre ss 12GB se incalzesc rau, sunt fiabile, adica se merita investitia de 800 Ron avand in vedere ca am deja HDD? sau sa caut un slim de 160Gb(am auzit ca ar fii mai bune decat ss-urile)?
ia-ti asta ca se merita:
Consola SONY PS3 Super Slim 500GB + joc Gran Turismo 6 + joc The Last of Us | ALTEX
Ma intreb cat va rezista online-ul la PS3. Chiar daca nu ma joc chiar asa de mult online e placut sa stiu ca pot macar ( :D ). Oricum sper sa nu fie magari si sa scoata din ce in ce mai multe jocuri de pe online [ gen GT5 (pt ca n-are vanzare GT6) sau resistance].
Pai se lanseaza Destiny-ul acus si pe PS3, fara online jocul ala e mort. La fel si altele gen BF4, CoD etc.
Rezista lejer inca 2 ani.
Atata timp cat o sa iasa Call of Duty pe PS3 o sa reziste si mai mult de 2 ani poate.
Daca imi cumpar ps plus in ultimele zile ale lunii,gen la sfarsitul lui feb. mai pot sa descarc jocurile din luna feb. ? sau ii o limita pana poti lua jocurile free din luna aia ?
Salut bodobaza, in fiecare luna cam pe la data de 24-25 se schimba cate doua jocuri din totalul de sase (in momentul de fata) disponibil pe PS+ pentru platforma PS3 si doua jocuri din 5 pentru Vita. Daca iti activezi PS+ inainte, beneficiezi de jocurile din februarie, daca iti activezi dupa, ai parte de cele din luna martie.
Daca te intereseaza jocul pentru PS4, acesta se schimba in data de 4-5 al fiecarei luni.
Salut . cat de curand o sa-mi cumpar un playstation 3 (nu stiu de care mai exact si cati gb lasati-mi voi pareri)
am avut mai de mult un ps2 cand eram mai mic
deci vreau sa stiu daca imi cumpar un ps3 sh sa zicem cum pot vedea daca este original si daca nu e banat pe psn ?
Vreau sa cumpar unu nemodat pt ca am inteles ca daca e modat nu poti juca multiplayer , eu vreau sa ma joc doar multiplayer gen bf4 ,gta v , cod si putin singleplayer . lasati-va si voi parerea si raspundeti-mi la intrebarile de mai sus . mersi
Salutari , ps3 al meu nu mai reda sunet ce e de facut.??
---------- Post added 20-02-2014 at 22:29 ----------
Da ... am intrat acum pe youtube pe ps3 si audio reda dar nu in jocuri.
Incearca un reset la setari, opresti consola si apoi tii apasat pe buton on/off pana se opreste iar.
Cred ca e pe duca hardu se aude un tacanit cand instalez un joc.
Pai daca merge sunet pe youtube, nu cred ca are legatura cu HDD. Ai incercat reset?
Nu imi iese , tin apasat cu degetu dar imi da doar de 2 ori beep si nu 3 cum ar trebui pentru reset.
Am gasit si asta, vezi daca iti rezolva problema (chiar daca nu ai schimbat TV cum zice acolo):
From the PS3 main menu:
1. Settings->Sound Settings->Audio Output Settings
2. Change it from HDMI to Digital Out (Optical). I do NOT have optical hooked up on my PS3, so if you have it hooked up, you may want to unhook it.. probably shouldn't matter.
3. I left what was defaulted: "Linear PCM 2 Ch. 44.1 kHz" and 48kHz
4. Right on the D pad (X selects/unselects options) to move to the next screen.
5. A confirmation page, hit X to Enter, saving the changes.
6. Start up a game, you shouldn't hear any sound (as expected)
7. Exit the game, then go back to Audio Output Settings and switch back to HDMI. I selected "Automatic" for "method for setting the output format."
8. A confirmation page, hit X to Enter, saving the changes.
9. Start up a game, you should now hear audio with your game (once again). The problem is most likely caused from having switched your PS3 to a different TV for a period of time.
nah bun reusisem cu restartu , acuma imi zice an available hdmi device was detected ... buun daca selectez yes , da aceeasi prb nu am sunet , daca selectez nu , ma duce direct in rez. de 576p da cu asta nu am imagine ( da am sunet :evil: ).
Urata treaba :)). Posibil sa fie de la HDMI, cumperi maine altul si vezi daca face la fel. :)>-
Probabil e hdmi . in av ma lasa sa intru.
---------- Post added 20-02-2014 at 23:56 ----------
Si am si sunet in av.