Am uitat parola la contul de USA iar cand dau sa o resetez imi cere data de nastere si nu imi mai amintesc ce data am pus . Pot sa o rezolv in alt fel ?
Printable View
Am uitat parola la contul de USA iar cand dau sa o resetez imi cere data de nastere si nu imi mai amintesc ce data am pus . Pot sa o rezolv in alt fel ?
dupa parerea voastra, a astora care au multi ani in spate de ps3, care este cel mai bun joc de tenis si care inca se mai joaca online?
Un prieten si-a vandut consola si cu contu' meu pe ea, bineinteles, nu are acces la el.
As vrea sa dezactivez contul meu de pe consola aia, din browser, dar fiind activ si pe consola mea, nu stiu la care din cele 2 device-uri sa-i dau deactivate..
care este pretul corect pentru un ps3 super-slim de 500GB second-hand fara garantie?
Dezactivezi pe ambele apoi reactivezi pe a ta ? Ar trebui sa mearga .Quote:
As vrea sa dezactivez contul meu de pe consola aia, din browser, dar fiind activ si pe consola mea, nu stiu la care din cele 2 device-uri sa-i dau deactivate..
nu e nevoie de cod!
Pt cei care cumpara adaptor hard la ps3 super slim (care gasesti cam rar in RO) Adaptor Hard disk SONY pentru PS3 | ALTEX
Buna. Am un ps3 super slim si mi se pare ca se cam incinge in spate unde e radiatorul, nu se blocheaza, nu am probleme cu el. E vreo solutie sa pot sa il ajut la racire? De Ex un stand de laptop?
Salut mi-am achizitionat un controller ps3 dar nu e de la sony e genesis pv 66 si nu stiu cum sal conectez la ps3 am incercat tutoriale de pe youtube am si cablu de incarcare dar nu e original ma ajutati?Multumesc
Da-i o bere sa-i "mearga mintea la rece".E normal sa se incinga...daca simti nevoia, ia un stand de notebook, te ajuta si ala cat de cat.
Ma ajuta cineva cu niste setari pentru BenQ RL2455HM Full HD?? Il folosesc la PS3.
Se intampla ceva daca tin ps3 slim vertical? Sa nu se duca Blu-ray ul.
Din cate stiu, e chiar indicat sa il tii vertical, se raceste mai bine. Eventual ia-ti si un stand vertical, e mai sigur.
Pai tocmai deasta ca se incalzeste mai greu si ca ocupa mai putin spatiu. Conteaza daca il pun cu discu in jos sau sus?
Cred ca tocmai ti-am raspuns...
Ma refeream daca conteaza sa l pun vertical cu discu in jos sau sus.
Nu prea are logica ce zici tu... Exista un singur mod de a-l pune pe verticala.