E perfect normal stai linistit :) ...tu cum vrei sa faca un blu ray ? Totusi...nu citeste 600 de mega ci cativa giga buni.
Printable View
E perfect normal stai linistit :) ...tu cum vrei sa faca un blu ray ? Totusi...nu citeste 600 de mega ci cativa giga buni.
Mda... asta ar explica marimea grosolana si fondul acela gri de te apuca zapaceala.
Da....dar cei care nu au bani sa le cumpere tot vor ramane cu griul ala tembel...om vedea.
Subscriu,acel zgomot este de la BluRay,asa face si la mine la GTA IV de exemplu.
Nu ai de ce sa iti faci griji :)
Poate le vor face transparente pana la urma :)
nu este versiunea finala, este doar "an artist's impression", adica asa vede cineva ca ar putea sa fie implementate avatarele premium. Este posibil ca Sony sa mearga pe pista asta la fel de bine cum ar putea sa aleaga orice alta implementare (sau niciuna). Nu e nimic oficial.
cert e ca acum ma scoate din sarite cum arata friend listu` meu
Hmmm,stie cineva de ce nu ma pot conecta la Metal Gear Online ?
Imi bag Game ID,parola si imi zice ca parola/username-ul nu este valid.
A mai avut cineva aceasta problema ?
SOLUTIA : SISTEM BOXE SURROUND - VOLUM SERIOS - PLAY GAME :rulez:
Ce strada cauti,domnu'?
referitor la 'zgomotul' discutat mai devreme ;)
Va plangeti atat de friend list de parca stati si va uitati toata ziua la friend list, conteaza ca va jucati pe consola si ca deocamdata e stabila si nu are crash-uri.
de la ultimul update (v3.00) nu mai este asa :|
---------- Post added 20-09-2009 at 07:07 PM ----------
Seriously. This Should Be Illegal. - Best Buy - Kotaku incredibil, oare a apelat cineva la ei?
N-am avut nicio problema cu consola de la 3.00
Arata destul de bine cu premium avatars, dar pentru cei care nu le cumpara tot urat ramane
isi ia cineva Afrika la lansare? (inafara de mine)
Eu il iau....de ce intrebi?