Scuze,m-am incurcat intre tab-uri :|
VGA CABLE FOR WII / PS3 PRET 129 RON - Modchip-Land
Daca nici acum nu merge,cablul este unul prin care pot sa imi conectez PS3 la monitor.
O poza:
http://yangke-dianwan.com/images/wii504.jpg
Printable View
Scuze,m-am incurcat intre tab-uri :|
VGA CABLE FOR WII / PS3 PRET 129 RON - Modchip-Land
Daca nici acum nu merge,cablul este unul prin care pot sa imi conectez PS3 la monitor.
O poza:
http://yangke-dianwan.com/images/wii504.jpg
Ce card sa-mi fac ca sa pot cumpara de pe PS Store US ?
Deocamdata am un Mastercard Mondo de la Banca Transilvania. A incercat cineva sa cumpere cu un astfel de card?
Visa Electronic :)
Fara "ic". :)
http://www.consolegames.ro/forum/f35...tml#post239538
Cred ca merge ...
Am si eu o problema la PS3-ul meu.Am conectat odata internetul al el si a mers perfect.Am mai incercat din nou si am primit asta: "The attempt to obatain IP adress timed out (80130182).
imi zice sa ma duc la Network settings, ma duc si tot nu merge sa fac conexiunea.Aceeasi chestie imi zice, in legatura cu IP-ul.
Azi s-a oprit curentul cand ma jucam si am scos consola din priza sa nu se intample ceva cand vine curentul . Am procedat bine ? Mai pot face ceva cand se ia curentul ?:D
(stiu , v-am innebunit)
Asa fac si eu cand pica curentu...si scot si pc-ul ca sa nu vina un spike de curent si jap ...fry.
Salutare si sarbatori fericite! Mi-am luat un PS3 slim 250Gb luna trecuta si nu am avut nicio problema cu el pana acum, m-am jucat aproape 10 ore uncharted 2 si desi se incalzea rau, niciun freeze pana acu vreo 3 zile cand a dat primul freeze in www pe youtube. M-am gandit ca ar fi de la internet si dupa ce l-am restartat a mers ca nou. A mai dat inca un freeze vineri in uncharted 1 , iar astazi in 4 ore a dat 3 freeze-uri in assassin's creed 2. Distanta in spate este cam de 20 cm , departe de calorifer sau alte surse de caldura deci nu inteleg de ce face asa de cateva zile mai ales ca nu am instalat nimic nou pe el:(si nici nu il folosesc mai mult de 3-4h fara sa il opresc.
Ajutati-ma pls cu vreo solutie ceva ca eu chiar nu stiu ce sa ii fac .:wall:
ok, am si eu o rugaminte mai mare :D imi poate imprumuta cineva 2 controllere (sau un controller) pentru 6 zile? de revelion mergem la o vila si vroiam sa duc si PS3 sa jucam un MW2 sau fifa in 4 :evil:. va pot oferi urmatoare jocuri pe perioada "imprumutului":
- Skate 2
- Guitar Hero:WT
- Resistance2
- Killzone2
- Bad company
- Mirror's Edge
- Uncharted 1
- Uncharted 2
- Resident Evil 5
- Ratchet and Clank: ToD
Normal sa fiti din bucuresti si ma duc eu maine la voi dupa ele :D. nr meu de tel: 0729943775 sau PM me.
raman dator ;).
Ce boxe ma sfatuiti sa imi iau pentru PS3 in afara de Logitech z5500 ??
---------- Post added 27-12-2009 at 08:18 PM ----------
Ce boxe ma sfatuiti sa imi iau pentru PS3 in afara de Logitech z5500 ???
eu folosesc Logitech X-530 (e 5.1 cu maxim 70w) si sunt multumit pentru camera in care am ps3-ul
Ia sfatu lu Pooaul.si eu am patito,thanks Pooaul!
in caz ca nu gasesti :Controller DualShock 3 nu e chiar asa mult 10 ron pe zi,mai ales daca sunteti mai multi prieteni