Originally Posted by
Pizzi
Insira aici, te rog, adresa cu care ti-ai inregistrat card-ul tau propriu si personal pe PSN, daca nu te superi si daca nu te simti jignit sa vad daca e adresa care e trecuta in card sau e una fake din SUA. Nu cred ca ai cumparat jocuri de 300 de dolari deodata asa ca aceasta comparatie este total inutila. Este ilegal sa inregistrezi o adresa a unui hotel sau cine stie ce bodega din SUA pe adresa cardului in PSN si apoi sa achizitionezi jocuri de pe PSN, nu este ilegal sa cumperi cu acel card din oricare alta parte folosind servicii gen Paypal.
Daca tu ai reusit sa inregistrezi pe PSN US, un card romanesc cu adresa romaneasca, domnule, te rog sa imi spui si mie. Nici mie nu-mi cade bine sa dau comisioane peste comisioane la carduri pre-paid, dar daca asta e singura optiune legala in Romania pentru a cumpara jocuri de pe PSN, atunci o voi folosi. Adaosul comercial nu se simte asa de tare atunci cand cumperi cate un joc, doua, trei. Inclusiv jocurile venite pe blu-ray au adaos comercial (fie in magazin, fie la baietii care vand aici pe CG).
Daca te simti nedreptatit, fa toate demersurile legale pentru a primi un raspuns oficial din partea Sony (cum ai citit si in linkul pus de h0stile) sa vezi si punctul lor de vedere in aceasta situatie.
Te-as ruga sa-mi dai citat din textul meu exact unde te-am jignit. Multumesc anticipat.