Kind of fixed. Vezi pe profilul lui exact ce si cum :)
Problema ar fi asta: http://www.consolegames.ro/forum/f51...l-obligatorie/
Printable View
Kind of fixed. Vezi pe profilul lui exact ce si cum :)
Problema ar fi asta: http://www.consolegames.ro/forum/f51...l-obligatorie/
PS3-ul este vulnerabil la caderile de tensiune sau la pene de curent?
Desi are o sursa solida... este la fel de protejat la caderi de tensiune si pene de curent ca orice alt tv (de exp). Problema nu este la caderi de tensiune, ci la spike-uri (cresteri de tensiune). Pt. asta recomandat e un UPS. La caderi de tensiune, se va restarta/inchide...
next question:daca cumpar un PS3 din romania,din magazin,care in mod normal este zona 2(nui asa?) merg jocuri si filme doar zona 2?
Filmele DVD merg doar Region 2 şi region free, iar filmele Blu-Ray doar Region B & region free (lista aici).
�n cazul jocurilor pot să apară probleme de incompatibilitate �ntre zone doar c�nd nu ai TV HD/HDReady (deci la CRT-uri).
aha,mersi
Saveurile cu protectie nu se pot folosi pe noua consola.
M-am exprimat eu aiurea, scuze. Trebuia sa zic "noua configuratie", ca backup-ul urmeaza sa fie restaurat pe aceeasi consola, dar cu hard nou. Oricum, cat timp doar unele salvari sunt protejate, tot conceptul asta de protectie nu face decat sa dea batai de cap inutile.
Mia aparut si mie o problema la BC 2 Demo azi...Ma jucam 10 min ma deconecta...am intrat iar am stat 20-30 min iar ma deconecta pana cand nu a mai mers sa intru deloc:(
De unde as putea sa imi cumpar psn card pentru asia (Hong Kong mai exact) si sa primesc codul instant pe mail ?
Pai Zona 1 inseamna US(America)
Zona 2 inseamna EU(Europa)
Zona 3 inseamna Asia
Daca te ingrijorezi la jocuri ca nu iti va citi unele jocuri nu-ti face probleme deoarece jocurile region free(adica jocurile ruleaza pe orice consola achizitionata din US, EU si Asia).Dar daca vrei sa cumperi Blu-Ray-uri(adica filme)trebuie sa sti de unde ai achizitionat consola(din Romania sau alta tara din EU, US, Asia)trebuie sa vezi ce zona filmul(1, 2, 3) pt. ca filmele sunt region locked(adica filmele ruleaza doar pe consolele cumparate din aceeasi zona cu PS3).
Cred ca sa terminat perioada de valabilitate a demo-ului, stiu sigur ca demoul de BC2 va functiona o perioada limitata de timp , cam pana se lanseaza jocul
Intrebare:
Vreau sa cumpar un router wireless linksis - functioneaza cu PS3 sau merge numai cu fir?
Thanks!!
Daca e router wireless, normal, va functiona cu PS3 la alegere, adica wireless sau cu fir.
Se gasesc pe la noi carcase de jocuri PS3?
Sunt deja la a doua distrugere de catre posta romana...
Mersi.
Mersi, sa incerc.
New images of SBK X
Se lanseaza in mai.