In Romania costa 1499ron PS3 Slim 250 GB cu GoW 3/Uncharted 2/bundle cu 2 jocuri. Mai ieftin gasesti varianta de 120GB cu unul sau 2 jocuri. Daca vrea neaparat din UK ii recomand Amazon.
Printable View
In Romania costa 1499ron PS3 Slim 250 GB cu GoW 3/Uncharted 2/bundle cu 2 jocuri. Mai ieftin gasesti varianta de 120GB cu unul sau 2 jocuri. Daca vrea neaparat din UK ii recomand Amazon.
Cat costa transportul la un joc de ps3 comandat de pe gamestop.com ?
am aflat si eu ca nu trimite in romania , orikum ms @erik95
Am o mica mare problema cu pi es treiu'. Cand deschid consola imi arata sus in colt 1080 P. Cand intru in GTA 4 care suporta 1080P imi apare o imagine neagra iar sus in colt apare 1080P. In 5 secunde se reseteaza imaginea si intra in joc , sus in colt aparand 720 P.
Trebuie sa fac vreo setare ?
Salut! Am o dilema:-/
De unde p[ot cupara jocuri de ps3 mai ieftine?( in afara de okazii)
Astept raspunsuri. Multumesc;)
@GhostyAbudy: Rezoluţia nativă GTA4/PS3 este 640p, prin upscaling obţin�ndu-se 720p. �ntr-adevăr jocul suportă şi 1080p, dar tot printr-un upscale bine�nţeles - calitatea nu va fi niciodată TRUE HD. Dacă vrei să faci o comparaţie debifează 720p şi 1080i �n Video Output Settings, forţ�nd astfel jocul la 1080p.
Pe Bazar ai �ncercat?
-
Arată foarte bine varianta pe alb, să sperăm că restul continentelor nu or să răm�nă pe dinafară.
Sony: Devs will help build the next PlayStation
Quote:
One of the highest-ranking executives at Sony Computer Entertainment has revealed the company is hard at work on future platform developments.
But with former SCE president Ken Kutaragi now out of the picture, Sony is keen to turn to its first-party studios to help make future PlayStation consoles highly accessible for tomorrow’s game creators.
In an exclusive interview with Develop magazine, Sony Worldwide Studios (WWS) boss Shuhei Yoshida candidly explained how Sony has learnt from past mistakes and is now building tech that developers can get the most out of.
Am facut asta si parca parca se vede ceva bine. Multumesc.
Revin cu o intrebare. Care sunt dezavantajele unei astfel de fortari ? Scadere de fps-uri ?
Personal nu am testat, dar mi se pare plauzibil să pierzi la framerate ceea ce c�știgi la rezoluție.
Tipul ăsta afirmă că așa ar sta lucrurile (și pare că știe depre ce vorbește).
Sony Santa Monica Hiring For Next Project
Quote:
Sony Santa Monica - the developers of God of War - have posted up three new job listing's in search of personnel for their next big project.
The listing's are in search of a Senior Level Designer, Senior Environment Artist and Senior Concept Artist, giving minimal hints as to what the new game is.
Vezi pe la save data, sa nu ai prea multe salvari din jocuri pe hdd.
Nu trebuie sa stergi postul si nici sa-ti ceri scuze, lucruri de genul asta se intampla:).
am o problema cu controlleru dualshock 3
de 2 zile numai merge butonul L1
stiti ceva?sau cunoasteti pe cineva care a mai patit?
un sfat va rog!
probabi ca s-a uzat. si Ramusg avea aceeasi problema. Cred ca solutia e alt controller. Eu mai pateam la telecomenzile TV si le desfaceam si curatam mizeria de acolo si functionau iar.