Nu Unicode ci trebuie selectat "cp 1250 Eastern European"
Printable View
O intrebare...grea zic eu. La PS3 Media Server daca de ex.pun pauza la un film si revin dupa cateva minute, gasesc filmul dat mult inapoi ca si cum s-ar fi redat singur inapoi. Vreo explicatie ceva aveti?:-/
bad post
pt trasnfer intre pc si ps3 trebuie neaparat cablu crossover sau e bun si un switch?.....ex: un cablu normal de retea din ps3 in switch si un cablu din pc in switch si dupa facutute setarile...oare merge si asa ?
ai copii? daca da, asta e cauza:))...nu stiu chiar nu le am cu dastea daca vreu un film imi iau unul.rar folosesc ps3 media server.si acum serios cautam defecte ca soacra s-a dat inapoi il mai vezi odat care-i problema???/:)
:))
Cum aflu cat spatiu mai am liber pe hard ? Am instalat o gramada de demo uri si sunt curios cat mi au luat
Let me google that for you
...Settings>System Settings>System Information
Unii dintre voi,va aprindeti singuri consolele? Serios acum........
:-)
Voi membrilor stiti doar sa ironizati ?
Let me google that for you my friends
Hai l.o.l la fel ca Steam Cloud , ti se salveaza toate setarile si save data pe internet :D nice.
Attachment 92676Google Is Your Friend
Te rog oberva faptul ca nimeni nu ironizeaza in mod gratuit..(cu exceptia lui Dudel)...trebuie neaparat sa intrebi chestiile astea doar ptr ca iti este tie lene sa cauti pe google sau in manualul PS3-ului ?
@Dudel:arata-mi si mie unde poate sa vada it.addi raspunsul la intrebarea lui din prima parte a mesajului tau..aia cu Let me google that...
Cam aici: GameSpot Forums - Sony PlayStation 3 - Free Space on PS3 - al 4lea link din search. Si pe langa asta eu vad ca sub link am scris unde poate vedea cata memorie libera are. Sau nu ? Am pus linku' din lmgtfy numai ca idee ca poti gasi oriunde informatia aia.
Altele intrebari la care google poate raspunde ?
Ok..scuze..reformulez ;)
Te rog oberva faptul ca nimeni nu ironizeaza in mod gratuit..trebuie neaparat sa intrebi chestiile astea doar ptr ca iti este tie lene sa cauti pe google sau in manualul PS3-ului ?
Mah, de mistouri sunt satul, daca puteti raspunde/ajuta la problema mea bine, daca nu.......