cel original Sony
Printable View
cel original Sony
Recomandati-mi un hdd pentru ps3 phat de vreo 250-320 gb
ms anticipat
du-te cu el la garantie pt ca s-a intamplat ceva cu sursa de alimentare,a mai patit un prieten de-al meu la un phat de 80GB,el si-a luat sursa din japonia de la sony ca nu mai era in garantie
Este recomandat cel de 5400 RPM, se �ncălzește mai greu dec�t cel de 7400 RPM.
mersi Graft+Razviii+Mr.Gamer98 de informatii
Cat cost Black Ops First Strike pe UK PSN Store.Nu am nicio modalitate sa accesez storeul acum si as vrea sa imi incarc contul dar nu stiu cu cat?
Imi poate spune cineva?
bufferul ar trebui sa fie mai mare de aceea iti recomand de 16mb,sa incarce mai repede fisierele,dar nu prea se gasesc la 5400 rpm cu bff de 16
Puma eu am unul de pe eBay de 2-3 dolari si e super ok. Ma gandesc ca nu vrei sa dai o avere pe un headset.
cu cn vb tu????:-/
Prev. page, pumaS.
a scz:D dar cand vrei sa raspunzi cuiva ..cum ai facut si tu, de pe alta pag.,pune un citat.
Si am tot un "Western Digital Scorpio Black WD2500BEKT 250GB, 7200rpm, 16MB, SATA 2". Este diferenta mare la viteza fata de cel de 5400 si nu se incalzeste peste limita normal. Poti sa-l cumperi linistit.
Diferențele dintre 5400 și 7200 sunt aproape inexistente, deci mai indicat ar fi cel de 5400, postase cineva pe forum un link către un test făcut �ntre cele modele, erau insesizabile.
LE: am găsit și linkul cu testul: http://www.gamepro.com/article/featu...-speed-matter/
azi...dupa o noapte plina de nervi in care incercam sa accesez ca un disperat PSN sa iau odata SOCOM...am venit acasa fericit ca in sfarsit voi putea incerca mult anuntat-ul joc...si cand colo
UPDATE de 1.5 GB......nu puteau si cei de la sony sa faca totul mai simplu?ahhhhh
Mah nu stiu, eu am stat cu ala de 5400 cateva zile dupa care am trecut la 7200 si am simtit diferenta destul de bine.