WipEout HD Fury Expansion Pack Details – PlayStation Blog
Fury este expansion pack. Mai mult ca sigur (fiind trecut "Wipeout HD + Fury") se va da jocul si expansion pack-ul.
Printable View
WipEout HD Fury Expansion Pack Details – PlayStation Blog
Fury este expansion pack. Mai mult ca sigur (fiind trecut "Wipeout HD + Fury") se va da jocul si expansion pack-ul.
L-ati jucat careva de aici ? Ceva pareri ?
Am si eu niste intrebari, daca nu e cu suparare :
1) Dead Nation se poate juca in 2 de pe aceeasi consola? Multiplayer?
2) Wipeout se poate juca in 2 de pe aceeasi consola(split-screen)? Multiplayer ?
3) LPB se poate juca in 2 de pe aceeasi consola? Multiplayer stiu ca are, dar pot 2 persoane de pe aceeasi consola juca impreuna in multiplayer? :D
Infamous si Ratchet&Clank au doar single-player, fara co-op(split screen)...rigth?:D
Eu am jocul. Este un arcade care te tine in priza. Am jucat prima data pe PS2 si mi-a placut mult asa ca l-am luat si pe PS3 si nu m-a dezamagit. Se poate juca si online, fara lag si ies niste curse superbe.
Acum fiecare cu gusturile lui, daca mie imi place asta nu inseamna ca trebuie sa placa la toti.
L.E. @DIAVOLINO, Se poate juca Wipeout in 2 de pe aceeasi consola (split-screen) iar Infamous si Ratchet & Clank au doar single-player
Greu de ales...intre LPB si Wipeout. Wipeout e un joc vast? Are multe "vehicule" (ce'o fi alea:D), trasee? Are si multiplayer ?
Raman valabile si celelalte intrebari de mai sus ! 1 si 3
PS3 slim poate fi cumva conectat la un proiector?
Man mai bine cauti pe google si gasesti mai mult decat iti trebuie...
mai bien alegi LBP :P e un joc mult mai frumos din toate punctele de vedere :)
wipeout hd din acte am inteles e greu ca naiba insa asta nu ar trebui sa te opreasca daca
iti plac genul acesta de jocuri.bafta ;)
Poate cu așa ceva: VGA cable for Playstation 3 and Nintendo Wii: Amazon.co.uk: Electronics@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41EFmVy3HuL.@@AMEPARAM@@41EFmVy3HuL
Sau așa: HDFury Gamer Edition HD Fury (PS3 VGA Cable): Amazon.co.uk: Electronics@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41S8ZFd0XuL.@@AMEPARAM@@41S8ZFd0XuL
Sau un proiector cu hdmi :p
inseamna ca lista cealalta ,care contine Super StarDustHD in loc de Dead Nation este ptr SUA :-/
nu avem la facultate proiector cu hdmi :))
Fantastic, iarasi au fost hack-uiti Sony. Astia chiar nu au nici o divizie de securitate online pe acolo? LINK
Si inteleg ca iarasi nu mai merge PSN...
cum sa fie down ? :|
acum 5 min m-am jucat online :| chiar si ei au recunoscut ca te poti juca pe PS3 deci nu va mai plangeti
UPDATE: sony tweet:"Clarification: this maintenance doesn't affect PSN on consoles, only the website you click through to from the password change email."
De exemplu daca am cont si pe US si pe UK, pot alege de pe fiecare cont cate doua jocuri, right? :D
Mai joaca cineva de aici Uncharted 2 Multiplayer?Pentru ca vreau sa ma joc cu voi pentru ca luni sau marti imi ajunge si vreau sa stiu daca se mai joaca cineva.
Cand incerc sa imi schimb parola spune "server is down for maintenance" :|.Ce as putea sa fac ?