dpdv economisire spatiu, cred ca
asa ceva e cea mai tare chestie. nu e chiar 5.1 adevarat, e mai virtual, dar din comentariile pe care le-am citit pe net ale celor care au cumparat asa ceva pentru console, este cea mai buna solutie cind nu ai spatiu si este ffff puternica, fara a darama blocu, in sensul ca este exact cit ai nevoie ca sa joci in fata un tv. problema la mine este ca livingul va fi comun cu bucataria, iar un sistem 5.1 ar fi imposibil de instalat din mai multe motive (boxele din spate ar fi efectiv in bucatarie, nu am loc de boxe floor standing mari in st/dr comodei tv, peretele din spatele tvului este de gips-carton deci nu pot sa suspend cine stie ce de el, etc). chestia asta ar intra perfect in standul tv de la ikea pe care il am si as putea sa cuplez la ea ambele console.
PS eventual ii mai adaug un subwoofer si gata...btw...am o intrebare...poate cineva pe aici se pricepe...chestia asta are o iesire pentru subwoofer cu mufa RCA (subwoofer pre-out). am tras manualu denonului de pe net si acolo imi spune ca pot sa conectez direct un subwoofer pe pre-out cu recomandarea ca el sa aiba crossover frequency 150Hz. acu, subwooferele din cite am vazut au conectori speaker-level si line-level. din ce am citit pe net, conectorii line-level sunt tot RCA, insa multe subwoofere vin cu 3 RCAuri (L/R si LFE). matzul care pleaca din denon, in care din cele trei trebuie sa intre? ca modele de subwoofere acceptabile dpdv pret am gasit
asta,
asta si
asta (cu mentiunea ca pionierul se gaseste si prin alte parti la un pret mai mic, in jur de 750RON).