eu zic ca e ok, depinde si de pret :)
Printable View
dat fiind faptul ca PS3-ul este ingust, un ventilator de dimensiuni considerabile (120mm) nu ar fi prea eficient, desi e mare!
Cele 3 fiind pe dimensiunie evident ca sunt mai eficiente, insa si zgomotul va fi pe masura.
Eu am ventilatorul de la Robert Dinu.Se comporta bine,mai ales acum vara.Isi face treaba,cu ceva zgomot ce-i drept,dar merita.Zgomotul va deveni aproape insesizabil cand te joci.Eu zic sa-l iei.Celelalte nu sunt bune;iti bloceaza aerul in consola:)
Hyperkin summons the Game Genie on PS3 today | Joystiq
The new "Game Genie" cheat device is shipping today, July 17. Of this year.
No, Galoob hasn't returned � the new Game Genie is a PS3 cheat device produced by Hyperkin. It's a USB device that allows users to transfer game saves to a PC, edit them using pre-programmed edits from a database, and then return the saves to PS3 � for the usual benefits of extra money, ammo, experience, etc. "Popular games that will have modifications at release are Uncharted 3, Batman: Arkham City, Final Fantasy XIII-2, and The Elder Scrolls V: Skyrim," the company notes.
Of course, since the days of ubiquitous cheat devices, there have been some significant changes in the game landscape. During E3, a Hyperkin representative told Joystiq that none of the premade cheats would be usable in multiplayer, and that Hyperkin would routinely remove any that were, in order to avoid cheaters using the Game Genie for online play. But for your own single-player games? Go nuts!
nu e slim. cd-ul e curatel asa nu are zgarieturi. app de calduri eu il si las deschis cu zilele :D sau inchis tot cu zilele si probabil de asta.. nuj am sa verific daca mai face figuri
Mi-am luat GTA IV si nu imi place cum se vede. Am cablu hdmi dar se vede in ceata. La celalate jocuri nu am probleme, sa fie de la joc?
Colegul gvingi76a pus cu doua pagini in urma niste linkuri care iti aratau setarile video recomandate pt jocuri.Incearca sa setezi consola ca acolo si vezi daca se mai vede asa.
Sau umbla la setarile la TV.
nu prea are ce sa-i faca. adevarul e ca se vede foarte blur-at gta IV pe ps3.
Si nu are setari pentru video in meniu?(jocul)
De obicei de acolo se poate regla luminozitatea si contrastul jocului...
am si eu o intrebare...am avut un joc(bioshock2) zona 2 pe care l-am dat,intentionez sa-l cumpar de ps psn dar ii zona 1...daca il dau jos va trebuii sa incep de la inceput?sau imi ramane trofeele la 80%?:-/
Trofeele castigate raman, dar nu-ti va recunoaste salvarile.(daca joci pe acelasi user pe care ai cele 80% din trofee castigate)
Practic il vei juca de la inceput, iar cand indeplinesti conditiile pentru castigarea unui trofeu care il ai deja nu se va intampla nimic.
Multumesc Frumos!
Iti raman trofeele dar povestea o iei de la inceput.
P.S:Am raspuns dupa gvingi76...scz dar nu am vazut ultima pagina:D
Stie cineva daca The Sims 3 merge jucat cu mouse-ul sau cu ps move-ul ?
Are ceva PSN sau e de la mine? Vreau sa dau jos jocurile de ps+ adaugate azi si imi vine cu <50KB/sec. Am vazut ca de cateva zile imi cam face figuri si store-ul. Nu se incarca in totalitate - am atasat o poza
Poate este de la internetul tau.La mine nu face asa...
Voi jucati mai mult pe contu de RO! , sau pe cel de UK-US? .
Ro
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2