nu inteleg ce fac astia la PSN...viteza de dload e la fel de proasta..
Printable View
nu inteleg ce fac astia la PSN...viteza de dload e la fel de proasta..
Report: EA Sought to Acquire Valve - IGN
Half-Life 3, Half-Life 4,Half-Life 5,Half-Life 6....
Half-Life 3 Ultra Map Pack,Half-Life 3 Special Feature DLC,Half-Life 3 Mega Map Pack..
ar fi inceputul sfarsitului pentru gamingul "liber"
Indeed, azi dimineata a mers foarte bine, acum am incercat sa descarc ceva si imi arata : Time remaining: 1500 minutes :|
merge horror!
Cred ca este ceva doar in romania ... totusi este ciudat:| aici merge perfect... orice joc il trage in cateva minutele...:>
Stie cineva de ce merge greu store?Am net de la RDS pe PC se misca perfect in schimb de la o vreme pe PS3(cu cablu bagat direct in consola)la un demo de ex inainte statea 3-4-5min acum sta 40-50min a mai patit cineva asa?
Doar pe store-ul de UK.
Am descarcat azi noapte 3 demouri de pe UK(nu stiu cand s-au terminat, ca le-am lasat in background si am inchis TV-ul pe la 00:30 - am inceput descarcarea pe la 22:50).
Marti noapte de US am descarcat FIFA13 Demo in 15 minute....
Da eu, nu este de la providerul tau de telecom. De o vreme la fel patesc cand incerc sa dau jos demouri de pe PSN. Merge extrem de greu desi conexiunea mea este extrem de stabila cu 30 Mbps garantati. Precizez ca tot de pe UK am downloadat, o sa incerc US sa vad daca sunt diferente.
Am un ps3 slim modat 3.55 si vreau sa ii fac update la ultimul soft pentru a pierde modarea. Este un procedeu simplu, sau unul mai complex?
ii compatimesc pe cei care cumpara in momentele astea, jocuri full de pe psn sau au cont plus...
Build Your Dream City in Home Tycoon, Coming Soon to PlayStation Home – PlayStation Blog
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=y3jfq9rhC9MQuote:
Home Tycoon is the first 3D city-building game where you can create your dream city from the ground up, explore it at street level as your own avatar, and share your metropolis with friends – and it’s coming soon, exclusively to PlayStation Home.
Interesant.
Doar dai update:)
Edit: nu am observat raspunsul
Vreau sa joc online, asta este motivul!
eu nu am probleme cu viteza de DLD de pe PSN, minim 1 MB/s , sunt pe Romtelecom
spuneam si un un alt thread, la mine merge OK, nu am avut niciodata probleme cu DLD, am cont pe UK, net de la romtelecom, merge minim 1 MB/s ...Demo FIFA13 tras aseara in 10-15 minute, la F1 2012 a durat ceva mai mult, undeva al 20 de minute iar WRC 3 a durat sub 10 minute. Desi ca dimensiune sunt asemanatoare durata a diferit. Oricum nu ma pot plange ...este ok
Am si eu o intrebare mai stupida . De unde pot cumpara steelbook-uri ?