foarte enervant :))) daca mi-ar vorbi ala in casa...as arunca PS3u pe geam. Tipa e mai ok, insa daca ar fi mai slow cred ca ar fi mai ok.
Printable View
foarte enervant :))) daca mi-ar vorbi ala in casa...as arunca PS3u pe geam. Tipa e mai ok, insa daca ar fi mai slow cred ca ar fi mai ok.
@PiraSword ai incercat si un alt cablu de retea? nu cumva sa ai vreo intrerupere, ceva mai sensibil. n-am alta idee in afara de o problema hardware, ori la router ori la conectica din PS3
Dragutel jocul,pentru copii.:)
o intrebare adresata celor mai priceputi....credeti ca daca ar fi posibila montarea unui SSD la PS3, s-ar mari viteza de rulare sau download a jocurilor?:D
cred ca am mai vorbit pe undeva despre asta, iar raspunsul este DA. cu privire la rulare, nu si la download
vezi AICI detalii
foarte intersant articolul, chiar nu stiam ca in afara de viteza de rulare se imbunatateste si grafica(la unele joace), dar eu zic ca cel putin teoretic se imbunatateste si viteza de scriere a datelor(implicit download)....pacat ca INCA sunt atat de scumpe SSD-urile:((
in general DLD de pe PS Store in romania nu cred ca depaseste 3 MB/s un hard infect stie cel putin 20mb/s :) de asta spun ca nu va imbunatati DLD
sunt curios CUM s-ar comporta si cu un hibrid(SSD-HDD)...:-?
Hard Disk Laptop Seagate Momentus XT ST750LX003 Hybrid, 750GB, 7200rpm, 32MB, SATA 3 ST750LX003 - eMAG.ro
are un amic de-al meu un hibrid de 500GB si mi-a spus ca se misca mai bine, a simtit diferenta de performanta intre HDDul standard si cel hibrid insa nu e WOW...
In link-ul pe care ti l-am dat initial baietii acolo testeaza un hdd std, un hibrid si un solid state. si vezi diferentele acolo.
singurul lucru pe care l-ar imbunatati un ssd e timpul de loading sau install la jocuri. dar nu rezultate spectaculoase. cateva secunde.
La un PC s-ar vedea diferenta, dar la PS3 unde jocurile ruleaza la FPS constant, nu cred ca ajuta
over 70 millions :)
PS3 Sales Hit 70 Million Worldwide - IGN
am vandut cuiva un gow3 platinum. mie mi-a mers jocul, n-am avut probleme, jocul n-are zgarieturi. dupa 2 zile imi spune persoana respectiva ca nu-i merge jocul, ca a incercat pe consola sa si pe alte doua si ca nu-l citeste si se blocheaza cu jocul inauntru. am citit acum pe net ca ar exista anumite probleme la unele console in functie de firmware sau in nu stiu ce conditii astfel incat jocul desi e bun sa nu mearga. a mai patit cineva asa ceva?si care ar fi solutia?
Salut,am si eu aceeasi problema ca userul nasuk si adica mi se deconecteaza in timp ce joc fifa 2013 si am conectat consola la internet prin intermediul routerului(cablu) si niciodata nu mi-a picat netul pana recent cand sa incep sa joc fifa ,doar la astia de la EA am patit asa.
E vreo solutie?sau e din cauza astora de la EA...
Cred ca am gasit o solutie referitor la aceasta problema,cine mai pateste asa sa intre aici http://answers.ea.com/t5/FIFA-13/***.../159816#M27026 si nu o sa mai aveti probleme dupa aia.
Xhttps://www.consolegames.ro/forum/cpstyles/cg/buttons/viewpost.gif\" alt=\"View Post\" />