Si totusi..faxiu..tu ce varsta ai?![]()
nici eu nu am spus ca te trezesti la 8, am inteles foarte bine din primul tau mesaj ca pleci de acasa la ora 8, tocmai din cauza asta am si spus ca dormi 5 ore.Am spus ca plec la 8 nu ca atunci ma trezesc
Cu alte cuvinte seara simti nevoia de bataie...prefer sa dau melee in jocuri decat sa-mi bat nevasta sau vecinii
Oricum petreci ceva timp cu consola...vezi sa nu simta si nevasta nevoia de bataie seara si sigur de PS3 sau vecini n-o sa se apuce...asa ca![]()
Este o chestie foarte interesanta in partea stanga sub avatarul userului... Sunt 6 partatele care iti dau informatii despre user(daca el vrea sa impartaseasca date cu comunitatea).
Spre exemplu:
alysefu va implini 17 ani pe 3 August, este nascut in Liban, traieste in Italia dar este Rom�n (conform spuselor lui)
faxiu are 35 de ani(va implini 36 in Octombrie), e din Bucuresti, Sector 3
boga are 25 de ani (implineste 26 in Mai), e din Bucuresti si e un om serios - are 100% aprecieri pozitive la trading (7 aprecieri)
![]()
africanu bacon viseaza. Si chiar nu e serios, partea cu tradingul este exceptia care intareste regula.
Am perioade cand joc 4 ore/zi si cand nu joc nimic o saptamana intreaga, deci media ar fi cam 1ora/zi.
Bookmarks