YEAHHH!!!!
N-am nici o treaba cu shoto,cam asa e,dar am jucat vreo 25 partide,scorul a fost 21-4 pt mine,si tu urci alea 3 castigate de tine,bagabondule![]()
Cum frate, ca la shoto's faci combo breaker fara sa vrei.
Frumos andrei...in that ass.
RESTECPA!!!!![]()
...de faci rost de-un X360 şi intrii pe LIVE (cu mine) și joci cu Bison...dacă iei 2-3 runde e bine( asta �n cazul �n care folosești tactica din clipuri lol ).
Ohooo...am inceput cu trash talk alea alea.
RonanN1 ameninta Shadaloo Headquarters...
In alta ordine de idei...sa continuam invitatiile pe consolele ce nu le avem >
Ronan nu faci tu rost de un pesetrei si dam cateva...eu Bison, Honda, Blanka si tu whoever the **** you want?![]()
@Cristi > nu am dat curs invitatiei, am vazut mesajul dar eram vreo 5 in sala si jucam random = fun as a MF!
Mai jucam cand avem timp...am inregistrat si eu meciurile cu tine Guile vs Bison dar mi-e lene sa le uploadez. :-|
---------- Post added 08-12-2009 at 03:36 PM ----------
Now hold on a sec' !
Eu nu m-am atins de consola sau sfiv de jumatate de an si nu e "ca mersul pe bicicleta" iti trebuie practice in fiecare zi. In momentul de fata pot lua bataie pana si de la cristache
Ragele fightin-gurilor .. probabil omul se referea la King of fighters sau ceva, altfel e doar![]()
Taw, avocatul poporului lol se referă la postul ăsta:
http://www.consolegames.ro/forum/190307-post1921.html
...din păcate, el nu știe ce-i aia ironie (analizează el, studiază fiecare post...mă rog) lol
Care-i problema? N-am voie să provoc pe cineva la SFIV? (de pe altă platformă?). Am zis că-s cel mai bun cu cele trei personaje alese de mine? Pardon...
Eu sunt Tekken Series![]()
Am zis clar...dacă fac rost de un PS3 o să joc cu alecs c�teva meciuri...
...get over it![]()
Pentru ca la momentul cand m-am lasat trebuia sa joc cu tot roosterul ca sa nu adorm in timpul meciurilor cu tine ( si tu aveai pretentia ca esti nr.2). Imi pare rau daca te dezamagesc Jimmy dar cum iti spuneam si atunci ai un joc boring iar cand tu jucai cu pulsul la maxim eu ma plictiseam
I know.. that's mean, but it's all love baby!![]()
Bookmarks