Good Games alecs.
YouTube - Broadcast Yourself.
TKD sau El Fuerte vs restu' lumii.![]()
Nimeni n-a zis ca sunt jafuri, ci doar ca sunt decente.Piese de calitate in cutii fara nimic deosebit.Probabil sunt printre primii (daca nu, chiar primul) cu HRAP3 (modat, facut sa mearga si pe Xbox si pe PS3) din Ro, deci stiu ce inseamna o piesa de calitate.
Mai ales ca am ajutat la creerea unui stick de la zero (eu partea electronica, el cutia si restul) cu piese full Sanwa la un pret de nimic (210ron).
Nu e cel mai frumos stick din lume, dar era vorba sa-l rog pe Grey sa-mi deseneze si printeze un colaj de calitate pe care sa-l pun peste el.Intre timp insa a ramas prafuit intr-un colt al camerei si proiectul a fost abandonat.
Concluzia este ca o cutie se construieste extrem de usor (dai 2 sticle de vodca unui tamplar), electronica e lejera (eu mi-s inginer electronist, dar oricine s-ar descurca) iar aici pe forum sigur gasesti pe cineva sa-ti deseneze si printeze un colaj smecher.Tu ai plati pt asta 12 milioane?
Scuze de offtopic, doream doar sa lamuresc faptul ca acele stick-uri, desi foarte frumoase, nu merita chiar atatia bani.Un 150lire ar fi mai corect.
As renunta la TE pt stick-ul acela cu Bison sau cu DeeJay anytime.
Six button layout is awesome.
Pai cine te impiedica sa pui "dopuri Sanwa" in locul ultimelor 2?
Din cate vad, layout-ul e identic in rest.
Ontopic: s-a anuntat un release date cumva?
Sanwa button replacement image by mode83 on Photobucket
Pai as vrea sa am si un artwork ready inainte sa fac asta...sa nu am 2 buline negre total aiurea pe stick.
Cat despre data de lansare ~ sfarsitul lui Martie <> inceputul lui Aprilie.
Nimic OFICIAL de la CAPCOM...inca.
---------- Post added 14-01-2010 at 03:35 PM ----------
Yeah...pretty awesome
133 de meciuri? Cate ore inseamna asta? Nu cred ca am jucat atatea meciuri in total la Street Fighter in total![]()
Arcadeshop: Arcadespiele, Automaten & Ersatzteile
---------- Post added 15-01-2010 at 04:33 PM ----------
Nu iti place TE-ul? O_O
Vbeste cu Aqua, He's bitchin about hatin' the arcades everytime.
Eu joc cu stick-ul ala mai mult cand mai incingem cateva partide la work.
Nu imi place TE, ma obisnuisem cu layout-ul la Hrap3 iar TE este faulty la desfacut/modat de multe ori asa cum imi place mie
Anyway daca stie cineva pe altcineva care vinde Hrap3 il rog sa lase un post aici .
Ah si daca sunteti acum pe langa pc : LA Riots II
Bookmarks