1.Me wants (a real american hero lol )
2.Mi s-a parut ok imaginea
3."Bengoasa" gagica din avatar andrei, pacat ca are unghii false(da-mi pe PM tarifu' pls)
Alecs ->
GGs maestre Minimize! Super
Nu uita, ai promis ca-mi arati faimosul Sagat!![]()
Magnifique Vega ,Balrog .Claw aka Bruno (in disguise)
Creste inima in mine cand vad un Sagat powerless in fata unor caractere ca Vega, Fuerte, Guile.
Nu am nimic cu caracterul in sine dar cand vezi cum "tier lists" si alte chestii pur si simplu devin nule atunci cand un jucator cu adevarat talentat iti arata cine e taticu' este impresionant.
Magnific, sublim, brutal.
aaa...si Puyo > Japanese
LE: lol @ aquashark lurking on the thread
Great games today KingDaca mai joc cateva meciuri cu voi ma enervez si trec la Fighting Stick.
Ia legatura cu Webpredator , eu deja am facut comanda.
It's on for sunday!
Battlefield Arcadia #10 will be getting streamed on Sunday! Be sure to hit up www.ustream.tv/channel/fadc-live by 3 PM EST to peep the latest and greatest from the East Coast!
peace out guys
seb
"Kore de owari da"="This is the end"
"Saikoo Pawaa no mae ni kienasai"="Before the might of Psycho Power...disappear!"
"Yowai. Yowa sugiru zo."="Weak. Far too weak."
Voice is still Norio Wakamoto
Ultra este un headstomp dar il face pe o distanta mica si cred ca poate fi folosit si ca cross-up on wake-up. Mai folositor decat primul ultra cred.
Norio is godlike.
Grunt-ul la EX Devils Reverse este genial plus voice over-ul la Ultra (Nighmare Booster)
Psycho Punisher pare intr-adevar mai folositor, plus ca (rumor) juggle-ul din hell attack functioneaza si cu acest ultra.
Poate fi controlat ca al lui Fuerte in aer dar nu vad a avea aceleai proprietati AA, posibil sa poate fi eficient impotriva fireball-urilor mid to close screen.
Oricum nu o sa fie el S tier.
Nu cred ca va mai folosi cineva primul ultra. :/
Aaa...si aveam si eu niste traduceri, mi-am amintit de ele acum
EX Psycho = Kie Usero (get lost)
EX Headstop = Zako me ga (you scrub)
EX Scissor = Kudake chire (break into pieces)
Nightmare Booster = Naki Sakebe Nightmare Booster Koko ga kisama no Hakaba da (Scream in agony! Nightmare Booster! This will be your grave!)
Plus atunci cand ratezi un throw zice ceva de genul "how crafty!"![]()
Ceea ce joaca ei acum este versiunea finala? Ma gandesc ca nu e, altfel nu vad ce i-ar opri sa il scoata mai devreme.
Bookmarks