Chiar daca nu am nici o treaba cu respectivul clan, m-am bagat in seama si am votata RSA![]()
Romanian Bullet Tossers
Romanian Resistance
Console Games Clan
Project_ro
EnDLeSS
Romanian Killzone
Romanian Destroyers
Zone Killers
Romanian Strategic Alliance
Little Resistance
Altul, nici unul nu imi place (postati numele)
Chiar daca nu am nici o treaba cu respectivul clan, m-am bagat in seama si am votata RSA![]()
Cred ca ma apuc de multiplayer si las campania pentru mai tarziu. Go soldiers, the name doesn't matter!
RSA all the way...
Da cum va fi cu acest clan? Cine il infinteaza, cine va fi CL? Cum se vor alege membrii clanului? Come on ppl, details, details!
nu e rea ideea ca in acest thread,ce-i care vor cumpara Killzone2 sa isi lase si PSN ID-ul,dar numai cei care DEJA l-au cumparat si au intentia de a-l juca MP
Si astept si eu o explicatie care e treaba cu clanul,chiar nu am idee,ce vrea sa insemne acest clan,putem jucat toti odata sau...?
Oricum nu se poate juca multiplayer pana la lansare. De aia nu l-am luat acum! Daca nu va hotarati cine face clanul, m-am gandit sa il fac eu, dupa ce se alege numele. Are cineva ceva de obiectat?
nu am putea sa mai facem un poll cu cine va fi clan leader? E cel mai fair. Posteaza cine candideaza si mai facem un thread (nu ma bag btw)
Votez pentru Istrategie,sa faca clanul si sa fie clan leader.Baiatul pune munca in ceea ce face,si e serios
Bookmarks