Pe Madden chiar nu trebuiau sa-l "arcadizeze". Ce fotbal american mai e si ala cu linie defensiva din 5 oameni si 5 plays "quick". Chiar au macelarit esenta fotbalului american simplificandu-l in halul asta de dragul spectacolului.
Printable View
Pe Madden chiar nu trebuiau sa-l "arcadizeze". Ce fotbal american mai e si ala cu linie defensiva din 5 oameni si 5 plays "quick". Chiar au macelarit esenta fotbalului american simplificandu-l in halul asta de dragul spectacolului.
stii si tu, de dragul banului...:D
Pixel Junk Shooter - 10 decembrie pe PSN. News: PixelJunk Shooter release detailed - ComputerAndVideoGames.com
Datorita mturkului am reusit sa imi cumpar ratchet and clank si age of booty :D
are cineva idee , cum faci sa cumperi jocuri de pe psn cu cont de US ?
cum iti incarci contul ? poti singur cu un visa ing electron (ro) ?
pe uk ne ajuta robert-dinu , da pe us ?
ms
Deschisesem eu un thread separat despre CALL OF DUTY CLASSIC ce tocmai o aparut pe psn,impresii,pareri ne bagam la un server privat?
S-ar putea sa nu para cine stie ce, dar Diner Dash in 2 player co-op e destul de misto, local sau online :)
eu imi iau testoasele ninja http://www.youtube.com/watch?v=xs3-AuiXLJ8 si worms :d foarte tari
TMNT: Turtles in Time Reshelled e super nasol. Crede-ma.
dc ? pare misto la prima vedere
E prea scurt, are sistemul de combat prea simplu, hit detection e cateodata aiurea ( mai ales cand inamicii sunt in aer ), si muzica e... ih, groaznica ( cel putin fata de clasic ) !
Nu merita 10$ dupa parerea mea. Dar ma rog, fiecare cu ce-i place, asa ca incearca-l.
Azi va aparea si Revenge of the Wounded Dragons, initial anuntat pentru aparitie pe psn store inainte de Thanksgiving Day.
Ronan, unde esti ? lol
Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars... mTurk loves me... I love mTurk
daca are cineva posibilitatea si doreste sa "sharuiasca " cu mine tmnt reshelled ,i would really appreciate
ps:nu ca as fi milog,dar nu vad rostul sa iau un card de 20 de lire pt ca altceva sa ma intereseze pe psn nu am gasit .iar carte de credit nu am