Sa-i asteptam si pe cei de la Zona IT, nu-l cumparati pana atunci. BTW, cine sunt astia de la Naughty Dog, ce jocuri bune au facut pana acum?![]()
Sa-i asteptam si pe cei de la Zona IT, nu-l cumparati pana atunci. BTW, cine sunt astia de la Naughty Dog, ce jocuri bune au facut pana acum?![]()
Chestii no-name ca si Uncharted 1,2,3, pe PS2 Jak and Daxter
btw I lol'd at Zona IT vs Metacritic
am vazut asta si iar mi-am adus aminte![]()
Multa m**e Sony & Naughty Dog!!1one Sa va bagati "tactile canvas wrap"-ul adanc!
Nota explicativa: Retarzii americani iar primesc steelbook... ca sa nu mai zic de "Post-Pandemic Edition" (in EU poti combina J or E edition + figurina separat = cca 40 euro in plus + niste iteme in minus, go figure. deranjant e ca se-ntampla a mia oara. prost obicei...)
PS: ma seaca discriminarea asta infecta USA VS EU (exludem asia, aia-s pe treaba lor.) Sa ma lase cu scuze ridicole de genul acolo e piata mai mare... pai, aia sunt zeci de state. Daca nici EU nu e piata... La MK CE un *** de figurina, pe cand aia End Books.Little big Planet 2 CE nu l-am gasit decat in USA, content bonus sufletu", fa-ti cont de US, acceseaza-l never... La ultimul MGS CE ala cu figurina, USA primeste Steelbook, pt EU doar jocul si figurina, deci mumu. Versiunea cu sabia in forma de lampa excusiv USA, din nou Europa = mumu. Assassins Creed US steel book, EU un *** de carton. Exemplele pot continua. In plus, platesti si mai mult... cu ocazia asta, ii *** in gura! PS: Samsung S4 pt europa= snapdragon 600, Usa= Exynos 5 Octa, Coreea = Exynos 5 Octa OC@ 1800mhz. Da, ai citit bine. Asadar, m**e si Samsung.
DaVezi Killzone 3, Infamous 2. Acele extra-uri sunt dispensabile. Chiar sunt in dubiu daca merita un mini artbook si mini comic + blu-ray disc - 150 ron. Posterul ala sifonat, clar nu. costumul pt LBP cred ca-l poti lua separat dupa lansare pt 2 euro or smthng...
http://www.zavvi.com/games/platforms.../10616845.html
Tocmai am vazut un trailer la The Last of Us pe gamespot. Pare un fel de lupta continua cu Descendants din Uncharted. Doamne cat am urat capitoul ala!
Nu e chiar asa, aia din Uncharted 1 erau parca mai violenti si mai determinati. Nu prea mergea sa te furisezi pe langa ei![]()
As fi multumit si cu varianta cheala daca ar fi de gasit undeva prin magazinele noastre de specialitate asa cu aveau obiceiul SONY inainte..![]()
...pai se va gasi la altex, 4Games, emag, etc. Cel mai ok pret e la altex (unul chiar competitiv cu cele de afara, indiferent de editie).
is there any chance to get this? Nu a primit CG din nou si il pune la licitatie?. Glumesc
. Dar jocul asta m-a facut mega curios si va trebui sa il cumpar in viitorul foarte apropiat.
Btw nu stiti cata memorie libera ai nevoie pe HDD? Am atatea jocuri acum si imi fac la nervi cu hdd-ul de 40 de gb.
Guys, cine il vrea acum, sunt 3 bucati in Altex Unirii. Am poza pe tel dar nu o pot atasa de pe tel pe site si nu am tapatalk
Au voie sa scoata produse la vanzare nelansate inca ? Vad ca sunt in 2 magazine :
MEDIAGALAXY BUCURESTI FEERIA
MEDIAGALAXY BUCURESTI ORHIDEEA
Bookmarks