Clubul se numeste 'Romania Club' cine vrea sa intre sa faca cerere si il voi primi. Toti sunt bineveniti. Va astept
Clubul se numeste 'Romania Club' cine vrea sa intre sa faca cerere si il voi primi. Toti sunt bineveniti. Va astept
Ma scuzati, dar sunt incepator in legatura cu playstation, deoarece l-am achizitionat de curand. As vrea sa ma alatur si eu acestui club. cum procedez? id-ul meu PSN este sergiuvlad87
Care vrea sa mai intre in club (care s-a marit uimitor de mult in ultima vreme) sa imi dea add la PSN-ul de la semnatura si sa faca cerere in fifa sa intre in club ('Romania Club') si cand voi intra eu (pe la sfarsitul saptamanii) voi da accept cu mare placere. Ms
vreau si eu sa intru in club...cum procedez? si la ce ajuta clubul asta... cum fac crere in fifa? unde tre sa intru? ms frumos
Iti creezi un Virtual Pro si apoi te duci la "Pro Club". Acolo ai posibilitatea ca creezi tu un club sau sa-ti cauti un club la care sa activezi(daca iti accepta cererea de aderare).
In club se intalnescu mai multi useri, fiecare cu Virtual Pro-ul lui. Astfel se formeaza o echipa. Cu aceasta se intra in competitii(campionate, cupe...), ficare user controland doar Virtual Pro-ul sau in echipa. Pentru a putea juca echipa are nevoie de minim 2 Virtual Pro(restul vor fi AI sau unul din useri poate decidde sa-i controleze pe toti).
Un Virtual Pro poate activa intr-un singur club.
Cu ce sa incep?ca sa faci ceva la proclubs trebuie sa ai jucatorul de cel putin 85% overall mai ales stiker,de curand am intrat si eu la voi in club,sunt multi dar nu se joaca si au pro-ul de 76,pai cu 76 nici cu poarta goala nu da gol.Daca vrei sa faci ceva convinge-i sa-si creasca jucatorul,oricum cel mai bun club romanesc este Romania FoReVer-7000 de puncte si un ligue title pe ps3,wr-150.Practic pentru un club romanesc este maxim ce poti cere,ar mai fii unul XxROMANIAxX de 6000 dar acolo nu se mai joaca ca ANY este plecat din tara.Este buna intiativa de a face ceva cu threadul accesta si sunt cativa pe aici care joaca bine FIFA,pacat ca nu joaca lumea pro clubs,sincer sa fiu pro clubs e cel mai fain si cred ca-si merita banii jocul in privinta asta.P.S:Iti trebuie un ANY bun si un GK sa faci treaba in FIFA12
Eu am incercat sa fac ceva frumos, intre romani, nu ma intereseaza strainii. Eu am 86 la pro...toate meciurile pe care le-am jucat la club au fost cu maxim 3 persoane. Cand intra unu, iesea altul, nu am ce sa fac...
Ati putea va rog frumos sa imi explicati cum reusesc sa activez online-ul la fifa 12.. Nu am reusit si nu stiu de ce.. Va rog sa imi scrieti fiecare pas.. Multumesc mult![]()
Bookmarks