what ?!?!? :)) that was fast. pai sa-mi dai mesaj pe psn :)
Printable View
what ?!?!? :)) that was fast. pai sa-mi dai mesaj pe psn :)
acuma sunt level 186 :> . numa 13 lvl-uri in minus ca a trebuit sa plec de la consola ca trebuia sa astept o colega afara sa imi dea un CD :D .,, ma rog .. daca mai e nevoie atunci o sa mai scad in level . Iti dau acuma add pe messenger si pe psn ;)
---------- Post added 23-09-2010 at 10:36 PM ----------
merci enthroll pt cele 2 trofee (rogues trophy si bladestone ;) ) . a fost distractiv sa il capacim si pe penetrator ;) . Raman dator . Daca ai nevoie de vreo arma , inel , piatra sau orice altceva , anunta-ma ;)
eu am jocul zona 1, stiu ca nu pot juca cu tudoran,koba sau enthroll
daca mai are careva jona 1 si vrea sa joace online postatii in continuare
Saptamana viitoare fac si eu rost de el..zona 2 btw ;)
Can't wait to slay some demons bwhahaha!!! Si sa imi pun si eu spelluri pe knight of course lol
Eu am pus deja,Soul Arow:D,si acuma fiindca am gasit si sabia Crescent nu stiu cum ce mi-a zis Enthroll sa o iau,care regenereaza MP, I'm unbeatable or so I think,pana dau iara nas in nas cu Red eyed knight:))
mai fratilor
eu ma plimb ca voda prin loboda in jocu asta
nici acu nu stiu cum sa ma materialiez-umblu in soul form
:-B
@caine_rau , cum adica nu stii cum sa te materializezi-umblii in soul form ? :D daca ai vreo dilema . fire away ! Te ajutam noi ;). Tin mitne si eu in primele zile cand ma jucam DS am avut o lista de intrebari legate de joc :)). Le-am postat pe thread-ul asta si m-au ajutat colegii consolisti ;)
Man uitate pe seit-ul asta o sa te ajute mult: Demon's Souls for PlayStation 3 - Demon's Souls English Wiki
Corpul ti-l recapeti dupa ce bati primul boss din castel o sa stii cand ajungi la el fiindca o sa fie un cinematic inainte cu o poarta mare ce o deschizi tragand de un lever in joc.Nu e greu bossul se misca f incet si poti sal omori destul de usor daca te misti intr-una prin camera aia mare unde te bati cu el si ai omori "molustele" alea mici ce le da drumul dupa tine nu stiu cum sa le zic:p.Si nu poti sa cresti in level si sa faci upgrade-uri decat dupa ce il omori,altfel o sa tot joci prima plansa la infinit#-o.
Hope that helps,uitate si pe youtube daca chiar nu gasesti o cale de iesire dar e cam nasol ca-ti iei spoilere asa.
inca odata ma repet
daca careva are zona 1 hai online
Gata m-am lamurit,Dragon Age e pistol cu apa pe langa Demon's Souls,nu-i ajunge nici macar la calcaie.
Soul level 30 & still going strong:x,cu unele hopuri pe parcurs:kick:
@ kobayashi trebuie sa iti dau dreptate ;) , si eu aveam inainte DA si m-am jucat pana la 10-15 ore in 2 sapt fara sa spun ca m-am distrat incredibil de bine ,,,dar dupa ce mi-a ajuns DS a facut 15 ore de joc in 2 zile :)). Momentan am 110 ore de joc si mai vreau sa adaug pt a mai termina jocul de cel putin 2 ori (imi trebuie 3 miracole sa invat si 3 arme unice si dupaia am platina @-) ) . Dupaia cred ca o sa ajut alti jucatori la omorat diferiti bossi :D . Jocul asta e incredibil de addicting si dupa 100 de ore :x :x @-)
L-am reinceput si eu pentru a treia oara insa sunt lafel de noob ca si la inceput.Mi se pare complet diferit fata de celelalte RPG-uri.
In primul rand cum imi maresc stats-urile?Armuri/arme de unde iau?Am dat de un seller insa toate erau mai proaste decat ce aveam eu.La momentul asta detin 1000+ souls.
Iar ca ordine a teritoriilor,pe care o recomandati?
deci ai reinceput jocul pt a 3a oara si nu l-ai terminat niciodata? nu-i nimic ;) poate a 3a e cu noroc ;)).Deci sa incepe cu inceputu :
1) Stats-urile ti le poti marii abea dupa ce bati primul boss din joc , te intorci in nexus si vorbesti cu Maiden in Black . La ea o sa poti sa iti upgradez stat-surile ...dar iti sugerez sa alegi cu grija deoarece cu timpul o sa se scumpeasca "pretul" la crescut in level . Tin minte cand eram level 250 :D ... un level era peste 400 500 de suflete :D
2)Arme si armuri pot fi cumparate si de la diferiti merchants din nexus sau din afara sa (fiecare lume are un vanzator de care o sa il gasesti in diferite locatii ... de exemplu la lumea 1 e acel dregling care sta pe o cutie :p ala ii bun pt incepatori pt ca vinde crescent grass la un pret chiar bun :D ). Dar desi acesti vanzatori au arme si armuri , majoritatea sunt mai slabe decat ce ai deja la tine ...asa ca cele mai bune arme o sa fie bine-nteles obtinute cu timpul , daca o sa exlorezi si/sau o sa omori diferite creaturi puternice ;). Dar pt inceput iti recomand sa te duci la 4-1 si sa iei sabia care se gaseseste langa acel dual katana black skeleton (ai grija ca skeletul e foarte greu de omorat dar rasplata e pe masura ... din cate tin minte e un scimitar +1 sau ceva de genu )
3)Nu cred ca este vreo ordine anume in care ar trebui sa termini diferitele lumi ... lumea 1 ar fi cea mai usoara deoarece cei mai puternici inamici obisnuiti fiind cavalerii cu ochi albastrii/rosii (asta pana la sfarsitul lui 4-2 ..dupaia dai de ceva inamici mai puternici dar nu o sa ofer spoilere :p ) . Lumea 4 de asemenea e foarte buna pt farmat ...defapt e cea mai buna :p . singura chestie rea e ca e destul de periculoasa pentru incepatori . Deci daca ai vrea sa farmezi atucni lumea 4 si 1 ar fi cele mai bune . Ti-as sugera sa eviti oarecum lumile 3 si 5 deoarece nu sunt zone prea bune de crescut in level , ele avand mai mult de explorat decat de omorat :D (desi nu uita ...si acelea au anumite beneficii )
Nu iti dau mai multe detalii pentru ca nu vreau sa risc sa ofer ceva spoilere :p. Eu as da orice ca sa pot sa imi sterg memoria legata de DS si sa il joc din nou ca prima data : fara sa stiu ce inamici ma astepata , ce bossi , unde sunt acei bosii , ce capcane o sa intalnesc mai incolo (acuma stiu cam 95-99% din toate capcanele si ambuscadele din joc :)) ...dupa 110 ore de butonat nu ii de mirare :D ).
Spor la joc PwJBoy (si nu numai ;) ) . Go forward slayer of demons !
Mersi mult.Mi-au fost de ajutor.
Let's kill some demons>:)
caine rau si care mai aveti zona 1 ce SL aveti?
****, trebuie neaparat sa mi-l iau. Imi tot faceti pofta
F****g Red Eyed Knight's,va zic eu astia sunt "criptonita" mea in joc pana acuma,sulitarii pacii>:P.M-au omorat la sfarsitul plansei 1-3 cand aveam 35000 de suflete adunate:(,aia 3 de stau pe scari acolo inainte de boss.La naiba, pot sa omor 1,2 chiar, dar 3 deodata laso dracu:-t.Si m-au omorat si a doua oara binenteles ca sa fie tot tacamul si sa pierd sufletele de tot:(.I-am batut pana la urma ca am reusit sa-i atrag unul cate unul pt 1vs1 fight,dar primele dati nu stiu cum naiba ca au venit toti dupa mine.Si dupaia l-am penetrat si pe "Penetrator",sory nu m-am putut abtine:))
S***t this game is hard as hell,but awsome as hell:D.Un save inainte de bosi puteau sa bage si ei acolo ca nu-i durea,e cam nasol sa joci toata plansa si sa ajungi la boss unde nu prea sti ce naiba te asteapta si sa dai coltul in cateva secunde:-w
Daca am inceput un caracter (aveam jocul Zona 3) il pot continua pe zona 2 ?:-SS