uhh am ceva pagini de citit ....:d
de astazi sunt posesorul acestui "interesant" joc !
Printable View
uhh am ceva pagini de citit ....:d
de astazi sunt posesorul acestui "interesant" joc !
daca n`am injurat de cele "sfinte" de m`am stricat 8-|
dar usurel asa....avansez :D
---------- Post added 23-11-2010 at 03:48 PM ----------
yuuhu am luat thief's ring ;;)
din ce am citit pana acum, acel dragon din 1-2 ( pe pod ) l-ati invins cu arcul, nu ?.... ale naibii arrows
---------- Post added 23-11-2010 at 08:46 PM ----------
so, intr`o parte am un "tamplar" knight de batut, intr`o vale 2 dragoni ( desi nu vad vreo posibilitate ) si un :spider: fff urat => Dead end.
am incercat sa farmez sa pot sa mai cresc in lvl, dar cu aiuritii aia din boletaria merge prea greu, iar trolii ....de parca nu s-ar pune, asa de mult dau.
lvl 12:1st:
---------- Post added 23-11-2010 at 10:11 PM ----------
scuze, nu mi-a dat prin casa sa ma duc si la celelalte 'porti'.
no more dead end #:-S
hey nu mai vine nimeni pe aici :-/
Acuma lumea e inebunita cu GT5lol,slabe sanse sa-l mai joace cineva,dar pt orice nelamurire poti apela cu incredere la Biblia Demons Souls:read: : Demon's Souls for PlayStation 3 - Demon's Souls English Wiki
Gasesti acolo tot ce vrei de la walktrough pana la fiecare arma si item ce face.
o sa ma reapuc eu de jucat sapt viitoare cand imi vine consola de la doctor....chit ca nu o sa ma joc prea mult ds pt ca vreau sa joc si ac brotherhood...o sa fie greu sa ma impart intre cele doua jocuri, dar asta este....
eu in vacanta de iarna cred ca o sa joc intens DS si FF XIII (mai am un trofeu la DS ca sa fac platina si in plus mie dor sa mai omor ceva in Boletaria Palace sau Shrine of Storms :x :x). Poate o sa ne intalnim si online ;). who knows ?
uu uuu :D
aveam link`ul kobayashi, multumesc !
ma iau dupa acest build.
sper sa fie bun ....:-<
Ai inteput sa-l joci prima oara cu Wanderer? Felicitari, e cea mai grea clasa de start imo. =D>
Initial am inceput cu magul dar nu prea am putut si dupa am dat cu banul ;;) :))
daca joci cu clase specializate in magie atunci jocul o sa fie mai usor ;). Eu stiu ca am ales a 2a oara mage pt ca prima tura nu m-am descurcat cu templar :D .Mage si Royalty cred ca sunt cele mai indicate clase pt incepatori :D
De regula la RPG-uri cu warrior-ul e cel mai usor si cu mage-ul cel mai greu... se pare ca la Demon's Souls e invers ;))
si eu am inceput direct cu wanderer, dar fara sa ma uit pe site-ul respectiv....mi-am facut caracterul dupa intuitie....:)
decat sa pierd puncte aiurea, mai bine sa`mi fac o idee cum se mananca jocul asta :)
anyway acum in 2-3, nu mai pot inainta ( dragon god :> )
in 1-3 cica trebuie sa omor un archdemon =D
iar restu` e
mergi in 4-1...parca acolo...la scheletii aia....e mai greu, dar nu imposibil...eu doar in prima parte din 4-1, am avansat vre-o 4-5 soul levels...
Intr'adevar se creste destul de bine in lumea a 4'a. Sunt momentan in 4-2 si incerc sa avansez.
---------- Post added 27-11-2010 at 10:02 PM ----------
Si am trecut si de storm-the-flying-**** =D.
In 1-4 destul de greoi acel dragon :-/
Ce inseamna "Rescue Ostrava" ?:p. Ma refer trebuie numai sa omor aia mici din fata lui sau sa-l duc pana la un checkpoint in world 1-1 ? Nu ar trebui sa apara in Nexus dupa ce il "salvez" in 1-1? :D
Ms.
Ca sa omori dragonu' albastru iti tre multa rabdare, un arc bun sau multe fresh/old spice-uri. Daca nu ai chef poti fugi pe langa el da eu zic mai bine sa-l omori ca altfel te enervezi degeaba cand te arde...
Doar sa`i omori pe aia mici din fata lui. EU asa am procedat si m`am trezit cu el in nexux :)
Iar la acel blue dragon, am ajuns sa fie el cocotat pe un turn, iar singura "iesire" este sa ma duc spre el. In fata mea sunt cateva "chestii" de luat iar dansul sufla foc din 3-4 sec. Am pierdut flame shield-ul, dintr`o prostie si....nu prea stiu cum sa`i mai gasesc :-/
Daca am jocul zona 3, pot sa joc cu cei care au zona 1/2? Chiar as vrea sa incerc cu unul din voi, am inteles ca e distractiv.