Nu am �nțeles exact cum pot face rost de sloturi pentru vrăji, momentan am la dispoziție doar două.
Printable View
Nu am �nțeles exact cum pot face rost de sloturi pentru vrăji, momentan am la dispoziție doar două.
Fa-te mai inteligent :>
Da, trebuie sa bagi in Intelligence (de la Maiden in Black).
Daca vrei ajutor si ai zona 2, imi pot face eu un alt caracter sa te ajut. Ca de pe cel principal banuiesc ca nu te pot ajuta din cauza diferentei de level.
Joc cu Royal, sunt level 17 momentan, am zona 2. Am ajuns la Tower Knight, dacă o să-mi facă zile negre și am nevoie de ajutor, anunț.
LE: Tocmai am murit la Tower Knight și m-am �ntors să-mi recuperez cele 10k souls pe care le aveam, dar nu mai sunt, este un bug sau nu poți recupera sufletele pe care le pierzi �n timpul unui boss fight?
Ai o singura sansa sa le recuperezi, daca mai mori inca o data nu le mai poti lua.
vezi ca pata de sange apare in locul in care te aflat cu 10 secunde inainte sa mori (deci poate e un pic mai departe de zona unde ai murit). Si banuiesc ca stii ca daca mori de 2 ori la rand atunci vechea pata de sange e inlocuita de una noua, deci pierzi toate sufletele alea care le vroiai :D. Eu nu am patit niciodata sa am un astfel de bug... poate tu ai avut ghinion (da ma indoiesc)
Da, știu că dacă mor �n timp ce �ncerc să le recuperez sunt pa, �nsă ideea e că n-am murit și nu-s niciunde :( Și nu-i prima dată c�nd mi se �nt�mplă, am mai pierdut pierdut tot �n jur de 10k și la primul shortcut din 1-1, am căzut de sus de pe scări și c�nd m-am �ntors să le iau, pauză suflete, i-aule de unde nu-s.
mi s-a intamplat si mie dar pata de sange am gasit-o( chiar si la 20 m de locul in care am murit)
---------- Post added 14-02-2011 at 08:31 AM ----------
eu am z 1 si poti adauga pe swingshot si pe adis2000.
totusi mi-am pus in cap sa nu bag coop pana nu-l termin o data singur( ca sa stiu cu ce se mananca).
dupa asta o sa bag coop la greu( daca o sa am cu cine).
Am consumat din greșeală (nu știam că trebuie păstrat) sufletul lui Phalanx, c�t de rău afectează bunul mers al poveștii?
Pe restul pe care le-am obținut (Grey, Hard, Swollen, Iron) le car după mine. Pot fi lăsate �n Nexus la Thomas?
Da, le poti lasa la Thomas. Din sufletul lui Phalanx puteai sa faci Scraping Spear - nu ai pierdut cine stie ce arma, nici eu nu o am.
Ah, e ok �n cazul ăsta, mă axez mai mult pe magie la atac, deci chiar n-am pierdut cine știe ce. Am găsit �nsă Makoto sword pe care o caută Satsuki, �nsă nu o pot folosi, am nevoie de strength mai mare?
Poti sa ti sufletele la tine ca nu ocupa spatiu.
Sunt la al 5-lea playtrough si nu ma mai satur. Caut pe cineva sa joace co-op. Level 175, zona 2.
Vrăjile/armele trebuiesc făcute �n același game sau se cumulează la ng+, aveți idee? P�nă acum toate sufletele (boss) pe care le aveam le-am dat pe vrăji, �nsă �mi face cu ochiul Insanity Catalyst și nu știu dacă să-l iau sau să �nvăț Soul Arrow ...
toate armele, armurile, ierburile, vrajile si miracolele le pastrezi cand esti la NG+ ;). Singurele chestii care le pierzi sunt cheile care trebuie sa le ieii din nou de la capat ca sa ajungi in locu X. Si eu ti-as recomanda sa inveti Soul Arrow. Insanity Catalyst-ul nu are nimic bun(parca singura abilitate speciala a lui era sa iti scada din mana) ... eu ti-as recomanda talisman of the beast (cu ala poti sa faci si miracole is vraji, deci nu mai trebuie sa schimbi cele 2 arme necesare)
Am luat-o de la inceput cu un caracter nou. am facut 1-1, 4-1 si 2-1, acum as vrea sa fac 1-2 (pt ca momentan am slabe sanse sa fac 2-2), dar imi trebuie un arc sa omor dragonu rosu. unde pot sa gasesc un arc bun?
daca tin bine minte, data trecuta cand am omorat dragonu rosu, aveam deja lava bow iar acum nu am nici un arc.
LE: am rezolvat, am uitat sa-l salvez pe Graverobber Blige.
---------- Post added 14-03-2011 at 01:59 AM ----------
Stie cineva unde gasesc un Pure Darkmoonstone? soparlele din 4-4 nu mi-au dat decat chunk-uri si vreau sa-mi fac Crescent Falchion +5.
HUH?
Kotaku, the Gamer
Quote:
Dark Souls, the spiritual successor to notoriously difficult role-playing game Demon's Souls, is guaranteed to be even more punishing. So says Dark Souls director Hidetaka Miyazaki, who also reveals that players�not just giant wolves and zombie dragons�will be inflicting more pain on each other. Miyazaki explains in the new issue of Edge magazine that the game's messaging system that lets players leave helpful tips and warnings to other Dark Souls players can also be harmful. That was true of Demon's Souls, in a sense, as some players dropped disinformation from time to time.
But Dark Souls will reportedly feature a "keener competitive edge," with players seeing real benefit from actively tricking their fellow players. "It's how you play with people's minds, how you help or trick other people," Miyazaki tells Edge. "It's not necessarily about how skilled you are, but how smart you are."
Players will also be encouraged�perhaps forced�to attack other players online. Miyazaki explains that we "may be tasked with hunting down a certain item that another has in his or her possession."
"It's usually posed a bit like a competitive version of Lord of the Rings in which one player has the ring and the other characters must find him, attack him and attempt to claim the ring for themselves," he says. Demon's Souls put players in the position of player-versus-player combat during a fight in which players assume the role of a major boss, the Old Monk. But it appears that Dark Souls will explore this notion even further.
Still unexplained is how some of the content that requires players to be online will work for players without an in-game internet connection (read: Xbox Live Silver members).
Dark Souls' difficulty will be ratcheted up with another new aspect: the degradation of the player's mind. Characters will mentally suffer to the point where they may devolve into a "zombie or monster" in Dark Souls.
There's more information in the pages of the latest Edge, including Dark Souls' unusual approach to an ending, which is out at newsstands this week.
Dark Souls is coming to the Xbox 360 and PlayStation 3 later this year, courtesy of From Software and publisher Namco Bandai.
eu am o mare problema cu ds , am vrut sa ma joc ieri , am intrat in joc , si la un moment dat , vad ca scrie creating save data (eu aveam salvarea in ps , salvarea cu new game + si toate sufletele demonilor principali , am zis sa le strag pe toate ca sa nu le folosesc aiurea ) , cand intru sa ma joc am observat ca nu mai aveam caracterul meu ... am ramas fara nimic , inca mai am salvarea veche copiata pe ps-ul lui frati-miu ( cand i-am luat ps3 am copiat tot de pe al meu pe al lui , adica inclusiv si profilul meu si profilul lui ) dar cand am incercat sa-l copiez pe stick nu ma lasa . singurul lucru care mergea sa fac cu salvarea era sa o uploadez la serviciul acela de la psn plus ( pe care nu-l am ) . nu mi s-a intamplat sa patesc nimic in timp ce ma jucam ( sa mi se stinga in timp ce salva sau ceva de genul ) . ma poate ajuta careva?