Mai vine cineva maine la GameShop sa isi ridice Collector's Edition de la Dark Souls?
Printable View
Mai vine cineva maine la GameShop sa isi ridice Collector's Edition de la Dark Souls?
uite ca nu au uitat cei de la Atlus de demon's souls in ciuda faptului ca dark souls acuma se lanseaza: Demon’s Souls World Tendency events to mark US launch anniversary | VG247
sunt curios daca sunt oameni care nu au terminat Shrine of Storms si acuma ar vrea sa il faca,,,cand e lumile sunt pure black :)). Cred ca aia e cea mai hardcore lume dintre toate cand esti Pure Black. Un pure white ajuta mai mult ca sa obtii anumite arme, armuri sau alte obiecte...da cica aia a fost anul trecuta :D...asa ca: tough luck.Quote:
If you’re not cuddled up to From Software’s latest bout of flagellation for some reason, than consider returning to its progenitor. Demon’s Souls turns two this week, and Atlus is celebrating with a series of special events.
On the second anniversary of its October 2009 release, Demon’s Souls has entered a white World Tendency Event. Revisit locations to find wussier monsters, new pathways, characters, and items only available when you push through to pure white.
On October 17, Atlus will flip-flop the US servers, initiating a black World Tendency, meaning you’re likely to stumble across overpowered enemies, better item drop rates, more souls per kill, and the fearsome Black Phantoms patrolling. Don’t go to the Shrine of Storms! Satsuki will hand you your arse in five pieces.
When Sony chose not to release Demon’s Souls outside of Asia, the import crowd had already built enough interest to convince Atlus to try a small run. The US release was a slow-burn hit, eventually leading to a PAL territory launch through Namco Bandai, which prompted the publisher to pick up the global rights to the spirutual successor, Dark Souls.
Oare se aplica si serverelor EU?
MY DEAR DEMON SLAYER'S ,MY DEMONIC WARRIORS ,HOW ARE THOU'? ,tin sa va recomand un film recomandat la randul lui de un prieten chinez si anume
A Chinese Ghost Story .
Filmul este fenomenal cu efecte foarte bune si o poveste geniala,mai mult nu doresc sa va zic deoarece vreau sa va bucurati de el fara sa stiti prea multe(la fel ca mine).O zi excelenta sa aveti!
Salut,am o intrebare,cand bat un boss de la finalu stagiului de ce nu imi da sufletul lui? este al 2 lea care l am batut nu mi a dat nimica...la taurus nu a dat nimica si nici la monstru ala care se face dublura:( ma ajutati careva? sa stiu si eu care e problema.. ms anticipat
Ti-l da cand te duci si activezi shortcut-ul pentru Nexus!
Se mai joaca cineva online acest joc?Se merita sa il mai cumpar sau sa iau Dark Souls?
de unde il pot lua si eu mai ieftin? va rog !
Demon Souls - Sony PlayStation 3 (PS3) - ShopTo.Net
+ 3 Lire transportul
imi plac foarte mult RPG-urile.Mi se pare imposibil sa nu imi placa Demon Souls.Dar eu prin reviewuri am vazut ca daca esti conectat la net,vezi si ceilalti jucatori care sunt in zona ta,poti lasa mesaje care ii pot ajuta pe alti sau ei iti pot lasa tie,poti sa vezi cum a murit,te pot ajuta,s.a.m.d si eu vreau sa stiu daca se mai joaca cineva Demon Souls online.
Eu zic ca da, dar chiar nu conteaza, cumpara-l, e o bijuterie de joc!!! Joaca-l inainte de Dark Souls ! ;)
Care este dificultatea in acest joc ?
Tebuie sa spargi 2-3 controllere ca sa reusesti sa treci de bossi ? :(
Mi se pare un joc foarte interesant dar sunt speriat ca e prea greu de controlat.
multi spun ca Demon's Souls are acel "hardcore old school difficulty". Se bazeaza pe foarte mult trial and error, pe multa rabdare si alte chestii. Da si cand omori un boss te simti ca un zeu, nu alta :D. Dupa parerea mea e cel mai bun joc lansat pt PS3 si al generatiei actuale (si da, am jucat si ambele Uncharted-uri, Killzone, Halo si altele...mie mi se pare RPG-ul perfect...sau cat de aprope se poate...p.s. inca nu am incercat Dark Souls)
Salutari dupa o lunga perioada l-am reinceput si vreau sa zic ca sunt mai multumit de mine decat am fost prima oara ,am deja 4 demoni ale caror suflete nu le-am folosit .
Which leads me to this question :Daca le pastrez le pot folosi pentru altceva inafara sa le investesc in upgradeuri sau le tin de pomana ?
Uite aici cum le poti folosi:
Bosses/Demon's Souls - Demon's Souls English Wiki
Foarte interesant multumesc mult :D ,desi incerc sa joc de capul meu :)) nu prea imi iese