1.Poti sa le trimiti e-mail aici: Killzone.com, dai pe butonul de langa semnul intrebarii intr-un patrat.
2.Da, erau prima echipa deoarece ne-au provocat si la un challenge si tot aceeas baieti erau, dar i-am batut si acolo.
1.Poti sa le trimiti e-mail aici: Killzone.com, dai pe butonul de langa semnul intrebarii intr-un patrat.
2.Da, erau prima echipa deoarece ne-au provocat si la un challenge si tot aceeas baieti erau, dar i-am batut si acolo.
Eu le-am dat report ieri celor trei "playeri" si va sfatuiesc si pe voi sa procedati la fel cand va gasiti asemenea situatii pentru a scapa de astfel de specimene, care pur si simplu strica frumusetea jocului.
KoR de fiecare data a jucat cu aceeasi echipa contra noastra si anume: Drazmond, vapour94 si BBAM. Sunt sigur ca primii doi fac parte din echipa lor de baza deoarece joaca excelent.
Ai punctat corect. Sincer sa fiu imi doresc un clan de jucatori activi, am vazut ca multi din clanul nostru si din RSA nu mai joaca, poate ne restrangem un pic si aducem si echipa activa ce a ramas din RSA - 1-2 membri (ex. ciprianooss). Sper sa nu deranjez pe nimeni cu aceasta propunere, oricum cei care joaca foarte rar vor fi bineveniti intotdeauna in sesiunile pe care noi le facem seara. Am sa postez acest mesaj si pe topicul deschis de RSA, ca o invitatie oficiala spre membrii activi din clan ...
Nici nu e nevoie de mai multi membrii activi, pt ca oricum, din cate am observat, majoritatea meciurilor se dau intre 1vs1, 2vs2 sau 3vs3. Avand in vedere ca noul val de jocuri e pe vine, iar "perioada de glorie" a KZ2 s-a cam dus, e si normal sa ramana in joc cei mai activi membri, cei mai buni sau cei pasionati de joc. RSA e destul de activ, Clumunari sau Renegade organizeaza aproape zilnic meciuri. Nu stiu de ce nu a rezistat foarte mult fenomenul KZ2 la noi, pt. ca prin alte parti, inca se organizeaza meciuri in draci. De exemplu, fratele a fost invitat sa faca parte din "echipa oficiala" a Spaniei in "campionatul international".
@SeikQ: De cand e plecat Clumunari nu am mai facut niciun meci (vreo 2 saptamani), si eu am fost invitat de clanurile nr. 2 si 14 in lume, dar am refuzat, oricum cu engleza mea pocita...
@k1du: Tu chiar ai o imaginatie bogata... :)
daca nu suntem pe harta sony nu prea vad cum am putea sa avem echipa la vreun joc.
Si eu am fost invitat de obama la casa alba, normal ca daca joci non-stop te vad cu 3 stele rosu normal, si pe mine m-au invitat unii care i-am batut ieri intr-un turneu(sapt trecuta cand eram rosu) si in legatura cu echipa... sa stii ca se poate doar ca nu intereaseaza pe nimeni si sunt cateva clanuri in Romania, cele care sunt si pe forum : DMC, RSA, RTAC.
mie nu mi-a placut jocu si nu stiu care e situatia. daca sunt clanuri ati putea sa va faceti o echipa. eu nu am vazut nimic de vreun campionat.
Daca vreti sa jucati serios si la un nivel inalt va faceti echipa si va inscrieti aici: Killzone 2 for PlayStation 3 (PS3) - Killzone 2 PlayStation 3 Game Ladders, Tournaments ;)
Echipa oficiala, este formata de un moderator de pe forumul oficial PSN al fiecarei tari. cum Romania inca nu are PSN, nu prea vad cum s-ar putea inscrie si Romania.
@ciprianoss - Clumunari o sa se intoarca de maine sau luni. a fost plecat in vacanta
Ce ziceti dragi colegi de suferinta de un mic comeback? Cateva jocuri in weekendul acesta sa ne reaminteasca de hype-ul ce a insemnat si inseamna KILLZONE 2? I miss this game, for it's looks and gameplay :D renegade? focus? rasko? andrei? all the others ce ziceti?
I'm in! ;)
Un meci contra DMC? :evil:
say sambata seara? Cel mai bine totusi cred ca ar fi duminica...
V-am trimis un challenge pt duminica,la 22:00,6vs6,phyrus,1000 valor.
deci cati suntem pana acum? (cate un thanks cei care joaca)
Hai sa dam mana cu mana toti RSA-rii din comuna... Invie. INVIE! INVIEEEE!!!
/nerd rage