Tu esti cel care vorbeste in clip?:D
:dance:
Printable View
Thank you Nonelito baby, but I'll take it from here... :dance::dance:
Domnule Lord al Razboiului Milenar, ma simt vizat si totodata obligat sa va raspund: nu trebuie sa fi absolvit Harvard University cu magna cum laude pentru a intelege ca acel stimabil domn isi bate joc de jocuri in asa-spusele reviewuri, hands-on sau ce incearca dansul sa creeze acolo. Nu ii iese deloc si daca 10 persoane iti spun ca e timpul sa te culci inseamna ca esti foarte obosit. :*
Respecte!! <:-P
Nu e el, dar si Warlord a facut cateva Hands-On pe acel site. Nu stiu daca mai face si acum.
Cat despre tipul care face aceste Hands-On... S-au spus destule, nu cred ca mai trebuie comentat. Urmariti si Hands-Onul pentru Forza 3.
Back OnTopic: Cam cat de greu e jocul comparativ cu Heavenly Sword sau DMC 4?
Pe Acolyte este foarte usor, cum spuneam mai sus nici macar nu se poate compara cu acelasi nivel de dificultate din Ninja Gaidem Sigma PS3 sau Ninja Gaiden 2 Xbox 360. Trebuie jucat cel putin pe dificultatea warrior pentru a gusta jocul. Comparativ cu DMC4 sau HS este putin putin de tot mai greu pe Acolyte.
Cum spunea si Rasko, jocul e TERIBIL de usor comparativ cu predecesorii.
Am terminat si Sigma si 2 pt review-uri si doar eu stiu cati nervi mi-am facut.Tin minte ca ii ceream sfatul lui Rasko si lui Catallin in acea vreme.:)
Bosii de care spun baietii de mai sus sunt floare la ureche comparativ cu hoardele de monstri care vin neincetat in timp ce gamerul cauta disperat un punct de salvare.:)
La urma urma, orice boss are un pattern, deci...
@Pt site-ul cu review-ul
Hands-on-ul este lung si FOARTE plictisitor, un review de 10 minute este mai mult decat suficient.
Iar expresii ca "ah, ce mi-o dau baietii", "si iata si bastarca in actiune", "ia uite ce frumos dau astia cu picioarele", "iata ce fug si pe pereti baietii" nu au ce cauta intr-o recenzie, ci mai degraba intr-o scara de bloc, la o partida incinsa de barbut.
Cum spunea si Monky...vreti sa faceti un review, faceti-l serios si profesional, nu in bataie de joc.
Man, nu e review, este un Hands On.. numeste-l video walkthrough daca te face sa te simti mai bine. Nu are o nota.. Si nu e in "bataie de joc" pur si simplu asa poti sa vorbesti in timp ce te joci. In caz ca nu ti-ai dat seama video si audio sunt capturate simultan.. direct in actiune. Cand vom face review-uri te voi contacta personal sa te anunt (si spun asta fara vreun pic de sarcasm sau intentii rele).
Bada bing bada boom sucka , exact ce ai zis , TheWarlord nu are 5 ani in facerea Hands-on-urilor , e la inceput , e si el om si invata in + putin respect fata de el ca e unu dintre putinii care macar incearca sa faca acest lucru , avand in vedere ca nu am o consola next-gen , hands-on-ul m-a facut sa pulsez un pic si sa incep sa-mi doresc sa fii avut una la cat de bine arata jocul ( sa nu mai zic si de celalalte Hands-on-uri ) si sa astept si mai multe comentarii de la alti utilizatori care sa mai detalieze pe alocuri momentele de dupa demo-ul prezentat fara sa apara unu cu '' eu l-am terminat la dificultatea nu stiu care si ca a fost fooooaaaarte simplu nu cum zice ala acolo ''.Nuff said , putin respect
Honord, as arata putin respect daca in hands-on-urile respective as fi tratat cu aceeasi doza minima de respect, dar cand neuronii-mi incep si se zbat bezmetic numai la auzul "textelor" foarte lucrate si la sunetele ce au fost captate parca pe branci si de la o dictie total inexistenta... ce respect doresti sa arat? Ca sa nu mai vorbesc ca habar-n-are cu ce se mananca jocurile respective ci face totul doar de dragul de a face ceva.
Daca e la inceput si invata, trebuia sa ia aminte ce i s-a spus si acum o perioada insa el continua fix in acelasi mod lipsit de respect fata de potentialii vizitatori. Daca sunt unii care accepta si lauda lucrul asta treaba lor, nu inseamna ca toti agreeaza lipsa de calitate.
Btw daca si tu doresti un pic de respect, invata sa arati altora ca il meriti, incepand in primul rand cu scrierea corecta pe forum, ca d-aia e forum si nu messenger, poti reciti oricand mesajul inainte sa dai reply.
Pe mine unu ma dezamagit,nu ie cum ma asteptam sa fie,da ma rog,e doar parerea mea:(