Corect ar fi sa se faca 2 ligi A, dupa care un playoff intre primii 4 in sezonul 1 (2 cu 2). Dupa care sa se creeze Liga A si Liga B in functie de clasare si de noii veniti.
Corect ar fi sa se faca 2 ligi A, dupa care un playoff intre primii 4 in sezonul 1 (2 cu 2). Dupa care sa se creeze Liga A si Liga B in functie de clasare si de noii veniti.
Salut! Am trimis si eu un e-mail de inscriere. Am achizionat jocul dar nu tin mortis sa joc in prima liga. DE voi fi acceptat, as putea "vinde" locul
daca tot jucam un simulator( asta in spiritul glumei).
Ok, am alta propunere pentru voi, in loc de primul sezon facem doar cupa, cu toti cei inscrisi, grupe ( optimi,sferturi,semifinala,finala) si facem departajearea in ligi in functie de rezultatele din cupa.
Grupele le vom face cu ajutorul site-ului random.org, o voi face eu si voi filma extragerea.
Mi se pare mult mai simplu asa.
BTW, v-am inscris pe ceilalti care mi-ati trimis e-mail,
15 inscrisi pana acum: http://cgfifaclub.blogspot.ro/p/componenta.html
Din cei care aveti jocul, a intampinat cineva probleme cu online pass ul? sa nu gasiti pe nicaieri in meniu " reedem code"? sau un mesaj de genul "We're sorry but you are not permitted to register an online pass which is required to access all online features."?
m-as inscrie si eu de pe acuma ca sa fim 16,dar astept sa vad daca da unda verde nightcrawler.eu ii vand volanul pentru joc,cam depind de el fiindca schimbul,testarea volanului va fi cand ii va ajunge fifa 13
Cumva ai cont de Romania?
Citeste si aici, poate te ajuta:
http://www.consolegames.ro/forum/blo...line-pass-306/
Inscrierile se incheie cum am stabilit, pe 05.10.2012(Vineri) dar campionatul va incepe imediat cum s-au terminat inscrierile, primele etape obligatorii de jucat se vor tine pana pe 14.10.2012. Deja vor fi 2 saptamani si ceva de cand a aparut jocul. Cred ca este cel mai bine asa pentru toata lumea.
O sa urmez varianta lui Venom, cu doua ligi 1A, 1B, urmand ca din sezonul 2 sa le impartim in functie de clasament, noi inscrisi etc.
Titlul de campion se va disputa intre liderii ligilor(Primii 2, nu 4, nu vad de ce am face playoff)
Lista cu userii inscrisi care nu au jocul confirmat inca: Nightcrawl3r, ossaur, DonLuLu, vladdy007
Pe restul i-am verificat pe PSN si au jocul![]()
ms frumos gvingi76, s a rezolvat exact dupa link. DA, aveam cont de Romania. oricum pacat ca ne limiteaza astia de la EA.
Faceti-va un update la profilul psn, intrati in joc si activati-va online-ul, nu va apare jocul in lista jocurilor. La tine vladdy22 nu apare nici-un joc.
Acum se vede ca ai FIFA13. Intra pe "Trophy Collection" sa faca sincronizare consola cu serverul...
Sa dai si tu accept la cererea de adaugare...
Mai intampina cineva probleme de genul deconectarilor si al blocarii in arena chiar inaintea meciurilor online? La mine e absolut impracticabil Fifa 13 online.
Eu unul nu am avut nici-o problema, totul a mers fluent pana acum. Sunt chiar multumit de joc.
Suntem 15 din 17 care au jocul, mai asteptam pana vineri sa vedem cati se mai inscriu si ii dam drumu la treaba.
Mai patesc si eu uneori asa...dar eu dau vina pe internet...sunt in Italia si aici netul este de mizerie...dar nah...mi se intampla...rar dar patesc si eu la fel...
As dori sa joc si eu cu cativa playeri de aici Fifa...cine doreste sa mi lase mesaj cu idthx...
Referitor de joc...super multumit..si de grafica si de tinderea cat mai sprea realist a jocului...nu am avut 2012...ziceam ca nu se merita...dar s a meritat sa astept pe acesta...10+ la joc...il am de 3 zile si nu ma mai satur de el
![]()
e de la joc si eu am avut freeze de 2 ori in season ticket si de 2 ori deja de ieri de cand l-am luat... la fel se intampla si la 12.
EA Sports ****tin' the Game.
esti norocos daca ti a inghetat doar de doua ori.eu reusesc sa joc 2,3 meciuri din 10 incercari
Bookmarks