Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 60 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 ... LastLast
Results 61 to 80 of 1192

Thread: Campionat ConsoleGames Fifa Club

1. #61 SP
    Banned Venom's Avatar
    Corect ar fi sa se faca 2 ligi A, dupa care un playoff intre primii 4 in sezonul 1 (2 cu 2). Dupa care sa se creeze Liga A si Liga B in functie de clasare si de noii veniti.

2. #62 SP
    Junior Member fifandy's Avatar
    Salut! Am trimis si eu un e-mail de inscriere. Am achizionat jocul dar nu tin mortis sa joc in prima liga. DE voi fi acceptat, as putea "vinde" locul daca tot jucam un simulator( asta in spiritul glumei).

3. #63 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Ok, am alta propunere pentru voi, in loc de primul sezon facem doar cupa, cu toti cei inscrisi, grupe ( optimi,sferturi,semifinala,finala) si facem departajearea in ligi in functie de rezultatele din cupa.
    Grupele le vom face cu ajutorul site-ului random.org, o voi face eu si voi filma extragerea.
    Mi se pare mult mai simplu asa.

BTW, v-am inscris pe ceilalti care mi-ati trimis e-mail,

15 inscrisi pana acum: http://cgfifaclub.blogspot.ro/p/componenta.html

4. #64 SP
    Din cei care aveti jocul, a intampinat cineva probleme cu online pass ul? sa nu gasiti pe nicaieri in meniu " reedem code"? sau un mesaj de genul "We're sorry but you are not permitted to register an online pass which is required to access all online features."?

5. #65 SP
    Senior Member nina's Avatar
    m-as inscrie si eu de pe acuma ca sa fim 16,dar astept sa vad daca da unda verde nightcrawler.eu ii vand volanul pentru joc,cam depind de el fiindca schimbul,testarea volanului va fi cand ii va ajunge fifa 13

6. #66 SP
    Member SilviuGabriel's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    Corect ar fi sa se faca 2 ligi A, dupa care un playoff intre primii 4 in sezonul 1 (2 cu 2). Dupa care sa se creeze Liga A si Liga B in functie de clasare si de noii veniti.
    Cred ca este cea mai buna varianta!

7. #67 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by fifandy View Post
    Din cei care aveti jocul, a intampinat cineva probleme cu online pass ul? sa nu gasiti pe nicaieri in meniu " reedem code"? sau un mesaj de genul "We're sorry but you are not permitted to register an online pass which is required to access all online features."?
    Cumva ai cont de Romania?
    Citeste si aici, poate te ajuta:
    http://www.consolegames.ro/forum/blo...line-pass-306/

8. #68 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Inscrierile se incheie cum am stabilit, pe 05.10.2012(Vineri) dar campionatul va incepe imediat cum s-au terminat inscrierile, primele etape obligatorii de jucat se vor tine pana pe 14.10.2012. Deja vor fi 2 saptamani si ceva de cand a aparut jocul. Cred ca este cel mai bine asa pentru toata lumea.

O sa urmez varianta lui Venom, cu doua ligi 1A, 1B, urmand ca din sezonul 2 sa le impartim in functie de clasament, noi inscrisi etc.
    Titlul de campion se va disputa intre liderii ligilor(Primii 2, nu 4, nu vad de ce am face playoff)

Lista cu userii inscrisi care nu au jocul confirmat inca: Nightcrawl3r, ossaur, DonLuLu, vladdy007
    Pe restul i-am verificat pe PSN si au jocul

9. #69 SP
    ms frumos gvingi76, s a rezolvat exact dupa link. DA, aveam cont de Romania. oricum pacat ca ne limiteaza astia de la EA.

10. #70 SP
    Member ossaur's Avatar
    Quote Originally Posted by Seryaph View Post

Lista cu userii inscrisi care nu au jocul confirmat inca: Nightcrawl3r, ossaur, DonLuLu, vladdy007
    Pe restul i-am verificat pe PSN si au jocul
    Am jocul

11. #71 SP
    Junior Member vladdy22's Avatar
    Si eu am jocul,azi l-am luat

12. #72 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Faceti-va un update la profilul psn, intrati in joc si activati-va online-ul, nu va apare jocul in lista jocurilor. La tine vladdy22 nu apare nici-un joc.

13. #73 SP
    Junior Member vladdy22's Avatar
    cum fac update la profilul de psn?am activat online passul ,m-am jucat jocuri online

14. #74 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Acum se vede ca ai FIFA13. Intra pe "Trophy Collection" sa faca sincronizare consola cu serverul...
    Sa dai si tu accept la cererea de adaugare...

15. #75 SP
    Mai intampina cineva probleme de genul deconectarilor si al blocarii in arena chiar inaintea meciurilor online? La mine e absolut impracticabil Fifa 13 online.

16. #76 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Eu unul nu am avut nici-o problema, totul a mers fluent pana acum. Sunt chiar multumit de joc.
    Suntem 15 din 17 care au jocul, mai asteptam pana vineri sa vedem cati se mai inscriu si ii dam drumu la treaba.

17. #77 SP
    Member Erikutzu's Avatar
    Quote Originally Posted by fifandy View Post
    Mai intampina cineva probleme de genul deconectarilor si al blocarii in arena chiar inaintea meciurilor online? La mine e absolut impracticabil Fifa 13 online.
    Mai patesc si eu uneori asa...dar eu dau vina pe internet...sunt in Italia si aici netul este de mizerie...dar nah...mi se intampla...rar dar patesc si eu la fel...
    As dori sa joc si eu cu cativa playeri de aici Fifa...cine doreste sa mi lase mesaj cu id thx...
    Referitor de joc...super multumit..si de grafica si de tinderea cat mai sprea realist a jocului...nu am avut 2012...ziceam ca nu se merita...dar s a meritat sa astept pe acesta...10+ la joc...il am de 3 zile si nu ma mai satur de el

18. #78 SP
    Ω Pira's Avatar
    e de la joc si eu am avut freeze de 2 ori in season ticket si de 2 ori deja de ieri de cand l-am luat... la fel se intampla si la 12.
    EA Sports ****tin' the Game.

19. #79 SP
    Member DonLuLu's Avatar
    Am jocu si eu gata

20. #80 SP
    esti norocos daca ti a inghetat doar de doua ori.eu reusesc sa joc 2,3 meciuri din 10 incercari

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 60 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 ... LastLast