Eu plec din tara pt doua luni si nu mai apuc sa joc ultimul meci cu maghear.
Multumesc, totusi imi pare rau ca am o bulina neagradar asta e, promit sa ma revansez!
Ma gandesc ca vorbea cu noi, astia din campionat. Pe threadul ala n-o prea arde lumea. Plus ca aveai ocazia sa-mi dai berea.![]()
Am inteles ce vroia dar eu vreau sa ramanem ontopic... O discutie de genul ar fi umplut thread-ul, dar sunt de acord in masura in care pastrati lucrurile simple. Eu nu sunt disponibil in urmatoarele 3 weekenduri, weekendul asta muncesc, dupaia vine ziua mea, dupaia iar muncesc. Asteptau iti dau berea stai lin. N-am uitat.
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Pai ce ontopic daca acum oricum e pauza? Threadul asta are in spate un campionat in jurul caruia s-a format o comunitate, era normal ca omul sa intrebe aici. Si vezi ca tu esti organizatorul campionatului, nu moderatorul forumului.![]()
La multi ani.
Este threadul meu, campionatul organizat de mine asa ca eu decid ce este ontopic si offtopic si nu e pauza mai sunt meciuri de jucat
va astept in weekend si pe cei din campionat,sa termin meciurile
un subiect mai bun: desfasurarea sezonului 2
cat va tine? se vor juca rapid meciurile pana la sfarsitul lui decembrie sau va fi o pauza de sarbatori de aprox. 2 saptamani?
Se va juca in acelasi ritm, 3 meciuri pe sapt. De sarbatori sunt amanati cei care au alte planuri. In jur de 6 saptamani o sa tina sezonul.
Pentru cei din Cluj, daca vreti sa ne intalnim la o competitie pe bani: Campionat de FIFA 13 @Play Cafe EDITIA 2 | Facebook
Inscrieri pana duminica.
deci iesiti la fotbal sau nu>?
---------- Post added 09-11-2012 at 11:34 PM ----------
asteptau are dreptate acolo vb cu peretiii , sincer era misto sa iesim , dupa fotbal o bere si normal niste contradictii despre fotbalul practicat in campionatul in care jucam....eu pot sa fac rost de teren , binenteles sa ne auntam mai intai dar nu acolo , pt ca sunt multi necunoscuti 1 la mana , iar a 2 nu se uita nici pl****ea acolo scz Seryaph , vrem sa iesim la fotballlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllll
Bai... am zis ca e ok atata timp cat pastrati lucrurile simple. Daca poti sa faci rost de teren, spune si de care, sintetic, balon, sala si unde se afla. Sunt multi care sunt din afara Bucuresti-ului si nu pot veni.
---------- Post added 10-11-2012 at 11:12 AM ----------
Restante:
Etapa 9 - Liga A1 - SILVIUGABRIEL vs KOSTELINHO pana Duminica ora 20:00
Cupa - Sferturi - TONYNHO vs NINA pana Duminica ora 20:00
Etapa 10 (Sambata 10.11.2012) ora 22:00
Liga A1
DONLULU vs SILVIUGABRIEL
Liga A2
OSSAUR vs VENOM
Au confirmat prezenta in sezonul 2 pana acum:
1. Nightcrawler
2. galagan90