Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 60 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 ... LastLast
Results 841 to 860 of 1192

Thread: Campionat ConsoleGames Fifa Club

1. #841 SP
    Member asteptau's Avatar
    Liga 1 etapa 1

asteptau (real m) - tonynho (bayern) 3-2
    tonynho (borussia dortmund) - asteptau (valencia) 1-3

2. #842 SP
    Member Tonynho's Avatar
    Liga 1 Etapa 4

MAGHEAR (real madrid) - Tonynho (barcelona) 1-2
    Tonynho (barcelona) - MAGHEAR (M. City) 4-1

3. #843 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Quote Originally Posted by Aryuss View Post
    Salutari. Am jucat astazi un meci cu gvingi76, prin minutul 86 cred era 5-5, abia egalasem. I s-a accidentat un jucator, el a pus pauza si a iesit. Apoi el mi-a explicat ca nu stie cum de a iesit, ca primea invitatii de joc de la un prieten si a iesit din greseala. Jocul s-a reluat din minutul in care s-a intrerupt scorul a ramas la fel, dar as dori sa stiu daca in astfel de situatii, cele in care un jucator iese, intentionat sau nu, scorul ramane la fel. In regulament scrie ca "In cazul in care un meci se intrerupe in minutul X la scorul A-B, se va incepe un nou meci, jucatorii vor astepta pana in minutul X si isi vor da autogoluri pentru a ajunge la acelasi scor A-B,daca este cazul. In cazul in care un user are un jucator sau mai multi eliminati cand pica conexiunea, acesta isi va da cate un autogol pentru fiecare jucator eliminat.", dar nu se specifica nimic in cazul in care un jucator iese. Astept pareri si voi accepta decizia asa cum este ea.

Multumesc anticipat.
    Pai e ca si cum s-ar fi intrerupt din cauza internetului... atata timp cat meciul se reia in acelasi conditii, asa cum este specificat in regulament este acelasi lucru. Tu ma intrebi ce se intimpla daca iese un user iese si refuza sa mai continue? In cazul acesta pierde meciul la masa verde, evident.

Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Nu am nici o problema cu pierderea meciului cu 5-6 daca se considera ca jucatorul accidentat trebuia contabilizat cu 1 gol la reluare.
    Asta se intimpla numai in cazul jucatorilor eliminati prin cartonas rosu, nu are nici-o legatura cu accidentarile.

Scorul ramane 5-5, dar daca doriti puteti sa mai jucati cele 5 minute, minutele care ar fi trebuit sa fie de prelungire. Asta daca credeti ca mai are rost.

4. #844 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    joaca cineva?

5. #845 SP
    Senior Member nina's Avatar
    liga 1 etapa 1

nightcrawler(m.city) 1-7 (r.madrid)nina
    nina(r.madrid) 5-0 (m.city)nightcrawler

6. #846 SP
    Junior Member Aryuss's Avatar
    Quote Originally Posted by Seryaph View Post
    Pai e ca si cum s-ar fi intrerupt din cauza internetului... atata timp cat meciul se reia in acelasi conditii, asa cum este specificat in regulament este acelasi lucru. Tu ma intrebi ce se intimpla daca iese un user iese si refuza sa mai continue? In cazul acesta pierde meciul la masa verde, evident.

Asta se intimpla numai in cazul jucatorilor eliminati prin cartonas rosu, nu are nici-o legatura cu accidentarile.

Scorul ramane 5-5, dar daca doriti puteti sa mai jucati cele 5 minute, minutele care ar fi trebuit sa fie de prelungire. Asta daca credeti ca mai are rost.

Ok. Atunci, sa zicem ca daca in urmatorul meci din campionat eu ies de 5 ori si zic ca am iesit din greseala, se reia de fiecare data, e ok? Eu accept scuza adversarului si il inteleg, a gresit, doar ca pun problema altfel. Ce s-ar intampla? Ies de 5 ori pe meci, gasesc scuze mereu, adversarul se enerveaza, avantaj pentru mine (poate). Ar fi conform regulamentului deci nu gresesc cu nimic pentru ca nu am iesit ca sa renunt, ci doar ca...a picat netul. Repet, nu am nimic cu gvingi76, este un jucator serios si cred in scuza lui. In al doilea meci a fost totul ok. In fine, decizia e decizie, o respect ca atare.

O seara faina!

7. #847 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Ok. Atunci, sa zicem ca daca in urmatorul meci din campionat eu ies de 5 ori si zic ca am iesit din greseala, se reia de fiecare data, e ok? Eu accept scuza adversarului si il inteleg, a gresit, doar ca pun problema altfel. Ce s-ar intampla? Ies de 5 ori pe meci, gasesc scuze mereu, adversarul se enerveaza, avantaj pentru mine (poate). Ar fi conform regulamentului deci nu gresesc cu nimic pentru ca nu am iesit ca sa renunt, ci doar ca...a picat netul. Repet, nu am nimic cu gvingi76, este un jucator serios si cred in scuza lui. In al doilea meci a fost totul ok. In fine, decizia e decizie, o respect ca atare.

O seara faina!
    Ar fi un caz izolat, o exceptie si voi lua o masura pe moment. Este o situatie cu care, eu de cand joc online pes si fifa, nu m-am lovit niciodata. Nu cred ca este cazul sa fac o regula pentru asa ceva. Nu vad de ce un user ar face asta intentionat, sa te enerveze. Daca se intimpla totusi, scoti telefonul faci un mic filmuletz cu specimenul si am eu grija de el.

Iar daca baga scuza cu netul... pai scuza-ma dar daca pica odata, de doua ori e clar ca e o problema si jucati meciul altadata.

8. #848 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Etapa 9, Liga 1
    maghear ( Barza ) - thedeadman14 ( Real Madrid ) 4-2
    thedeadman14 ( Arsenal ) - maghear ( BVB ) 1-1

Nu ai nevoie de skill ca sa joci cu barca.. eu care credeam ca jocul nu poate deveni mai penibil de atat. daca nu o elimini pe barca de sezonul viitor, eu nu mai joc.
    nu ai cum sa ii dai gol la maghear. portarii aia au mancat ca*at

9. #849 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Si de ce nu joaca toata lumea cu barca daca e asa? Daca strangi 10 voturi impotriva barcelonei, eu o scot din campionat.

10. #850 SP
    Member Mariush's Avatar
    Liga II: Etapa II

mariushcrm(Barcelona) 1 - 3 Kostelinho (Barcelona)
    Kostelinho (Barcelona) 2 - 4 mariushcrm (Real Madrid)

11. #851 SP
    Member TheSpider's Avatar
    Etapa I Liga 2
    TheSpider(BVB) - DonBassil(Arsenal) 4-0
    DonBassil(marqwqas- ceva de genu cred ca Anji era echipa) - TheSpider(Ajax) 0-1

12. #852 SP
    Member rokococo's Avatar
    Liga 1
    Etapa 1

Maghear ( Barcelona ) - Rokococo ( PSG) 2 - 3
    Rokococo ( Atl. Mineiro ) - Maghear ( Atl.Bilbao ) 1- 4

13. #853 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar

O seara faina!
    M-am intors de la petrecere . .. Si, cum ma asteptam, ma sint foare bine dupa interactiuna cu picii (a fost ziua nepotului meu).
    Nu e normal ca cineva sa iasa din meci cand mai sunt cateva minute. De aceea propun ca meciul acela sa fie contabilizat ca :
    LIGA 2 - Etapa 9
    ARYUSS ( Real Madrid ) - GVINGI76 ( FC Porto) 6-5
    GVINGI76 ( Kuban Krasnodar ) - ARYUSS ( AEK Athens ) 1-1
    Sper ca asta sa fie invataminte altora.

14. #854 SP
    Member maghear's Avatar
    liga 1
    etapa 3
    maghear (Barcelona) - nightcrawler (Cred ca man city) 5-0
    nightcrawler (barcelona) - maghear (barcelona) 1-3

15. #855 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    maghear spike 1-1
    spike - maghear 2-1

amandoi am jucat doar cu varzelona

16. #856 SP
    Quote Originally Posted by Seryaph View Post
    Si de ce nu joaca toata lumea cu barca daca e asa? Daca strangi 10 voturi impotriva barcelonei, eu o scot din campionat.
    +1 vot impotriva Barcei
    Nu luati in considerare ca aburii tariei ma conduc... votul va fi acelasi si dupa

17. #857 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    daca tot scoate barca atunci sa scoatem si real si m city ca tot pe acolo sunt. cel putin ronaldo e criminal

cupa

spike (milan) - ERIKUTZU (Borusia D) 2-1
    ERIKUTZU (3 stele) - spike (3 stele) 2-1

18. #858 SP
    Member Erikutzu's Avatar
    Cupa etapa a 2 a

Milan(SPIKE) - BVB(ERIKUTZU) 2-1

Blackburn(SPIKE) - Kuban(ERIKUTZU) 1-2
    Credca asa fuse sa confirme si el!

19. #859 SP
    LIGA 2 - Etapa 7
    ERIKUTZU ( A Machackala ) - GVINGI76 ( Wigan Atletich ) 1-0
    GVINGI76 ( 1. FC Koln ) - ERIKUTZU ( Kuban Krasnodar ) 1-9

20. #860 SP
    Member Tonynho's Avatar
    Eu zic, ca vedetele astea care se dau corecte in ale regulamentelor,sa-si revizuiasca modul de postare al rezultatelor !!!

Pro contra Barca, Real ,City...
    Ar fi interesant , ca stelele echipelor cu care jucam sa fie in functie se sezon : sezonul 2 -echipe de 2(1.5) stele;sezonul 3 - echipe de 3(2,5) stele, samd,

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 60 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 ... LastLast