Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 49 of 84 FirstFirst ... 39 47 48 49 50 51 59 ... LastLast
Results 961 to 980 of 1667

Thread: Dead Men Clan [DM-C] - Killzone 2

1. #961 SP
    Member caine_rau's Avatar
    mai trebe unu

2. #962 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Count me in

3. #963 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    OK, ma bag pe la 8 jumate' pe Killzone!

4. #964 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by caine_rau View Post
    bietu de tine ai ramas terorizat
    90% din meciurile tale de clan au inceput prin neprezentarea adversarului
    La cat "trancane" si in preambulul meciului si in meci fug aia imediat. Scuze ca ti-o spun dar deseori ai "diaree" verbala. Eu in general ascult muzica in joc, si bineinteles informatiile importante de la ceilalti cooechipieri, de aia ma deranjeaza "gogosile" de pe langa. In alta ordine de idei, stie cineva daca, pot cumva sa tai canalul audio numai de la un singur jucator (mersi anticipat pentru raspuns) ?

5. #965 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Quote Originally Posted by Imouthes View Post
    La cat "trancane" si in preambulul meciului si in meci fug aia imediat. Scuze ca ti-o spun dar deseori ai "diaree" verbala. Eu in general ascult muzica in joc, si bineinteles informatiile importante de la ceilalti cooechipieri, de aia ma deranjeaza "gogosile" de pe langa. In alta ordine de idei, stie cineva daca, pot cumva sa tai canalul audio numai de la un singur jucator (mersi anticipat pentru raspuns) ?
    Selectezi din joc cui vrei sa-i dai mute ->->Mute.

6. #966 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by andrei1 View Post
    Selectezi din joc cui vrei sa-i dai mute ->->Mute.
    Mersi. Poate diseara imi explici mai detaliat daca nu ma descurc. In ce meniu trebuie apasata tasta cu patratelul ? Ala din preambulul jocului ? Ca parca apasasem pe toate tastele si nu-mi aparea nimic ...

7. #967 SP
    Mersi. Poate diseara imi explici mai detaliat daca nu ma descurc. In ce meniu trebuie apasata tasta cu patratelul ? Ala din preambulul jocului ? Ca parca apasasem pe toate tastele si nu-mi aparea nimic ...
    Poti sa dai mute si din inainte sa inceapa jocul,si dupa.cand esti in joc,apesi start sa vezi scorurile si selectezi jucatorul si -> mute

8. #968 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Deci eu,caine rau,consol3,enthroll,mai trebuie un om.kobayashy poti juca in seara asta?
    Eu ma inscriu la rezerve ... Desi era bine sa joc si eu, cine o sa va pazeasca baza ???

9. #969 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Eu ma inscriu la rezerve ... Desi era bine sa joc si eu, cine o sa va pazeasca baza ???
    ever the ironic, Imouthes! daca iar imi pica netu (am facut mici modificari oricum) o sa-mi iei tu locul.

10. #970 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    ever the ironic, Imouthes! daca iar imi pica netu (am facut mici modificari oricum) o sa-mi iei tu locul.
    Sper sa-ti pice ... I'm evil ...

11. #971 SP
    Diesel k1du's Avatar
    O sa joc eu in locul lui consol3 pentru ca el e plecat la ora 9 si nu poate juca.Oricum nu cred ca o sa jucam ca suntem doar 2 echipe....

12. #972 SP
    E un meci 2vs2 finala de turneu,la ora 16:00,cine poate sa joace cu mine?

---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------

Scuze,a fost 1vs1,unde am jucat cu unu vai de el ,care a facut si el saracu un kill si dupa aia s-a ascuns toata runda in baza ...si capture and hold l-am castigat si a fost 1vs1.
    Reply: Killzone.com
    Am mai organizat niste challenguri saptamana asta,sper sa accepte.

13. #973 SP
    Diesel k1du's Avatar
    A fost urat ca au fost 2 runde ca daca erau mai multe castigai cu siguranta.

14. #974 SP
    Este un tournament pe 5 august ,3vs3,la ora 15:00.Pot sa joace inca 2 oameni atunci,ca sa ne inscriem?

15. #975 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    dudes, eu tocmai imi duc ps3-ul la service, se tot inchide de capul lui. nu stiu cand e gata plus ca miercuri plec in vacanta si ma intorc pe 16. have fun and see you later !

16. #976 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Sory man ca iti face figuri PS3-ul,sper sa ti-l repare.Vacanta placuta si tie si ne mai auzim noi

17. #977 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Este un tournament pe 5 august ,3vs3,la ora 15:00.Pot sa joace inca 2 oameni atunci,ca sa ne inscriem?
    Eu cred ca pot, nu stiu...daca nu intervine ceva pana atunci, o sa joc

18. #978 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Joc eu man.

19. #979 SP
    ok,am inscris clanul,deci 5 aug,15:00,eu,cristi si consol3.sa speram ca o sa se prezinte.

20. #980 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    Dead mens you should be proud of adiandrei1: Killzone.com

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 49 of 84 FirstFirst ... 39 47 48 49 50 51 59 ... LastLast