mai trebe unu
La cat "trancane" si in preambulul meciului si in meci fug aia imediat. Scuze ca ti-o spun dar deseori ai "diaree" verbala. Eu in general ascult muzica in joc, si bineinteles informatiile importante de la ceilalti cooechipieri, de aia ma deranjeaza "gogosile" de pe langa. In alta ordine de idei, stie cineva daca, pot cumva sa tai canalul audio numai de la un singur jucator (mersi anticipat pentru raspuns) ?
O sa joc eu in locul lui consol3 pentru ca el e plecat la ora 9 si nu poate juca.Oricum nu cred ca o sa jucam ca suntem doar 2 echipe....
E un meci 2vs2 finala de turneu,la ora 16:00,cine poate sa joace cu mine?
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
Scuze,a fost 1vs1,unde am jucat cu unu vai de el ,care a facut si el saracu un kill si dupa aia s-a ascuns toata runda in baza ...si capture and hold l-am castigat si a fost 1vs1.
Reply: Killzone.com
Am mai organizat niste challenguri saptamana asta,sper sa accepte.
Este un tournament pe 5 august ,3vs3,la ora 15:00.Pot sa joace inca 2 oameni atunci,ca sa ne inscriem?
dudes, eu tocmai imi duc ps3-ul la service, se tot inchide de capul lui. nu stiu cand e gata plus ca miercuri plec in vacanta si ma intorc pe 16. have fun and see you later !![]()
Sory man ca iti face figuri PS3-ul,sper sa ti-l repare.Vacanta placuta si tie si ne mai auzim noi
![]()
Dead mens you should be proud of adiandrei1: Killzone.com
Bookmarks