Bănuiesc că facem vineri seara după 21:00 un server de probă cu aceleaşi setări, pe harta asta, să vedem cine intră la cafteala oficială, nu şefu' ?:naughty:
Bănuiesc că facem vineri seara după 21:00 un server de probă cu aceleaşi setări, pe harta asta, să vedem cine intră la cafteala oficială, nu şefu' ?:naughty:
spot-on, L0G1X! consol3, un meci dureaza aprox 25 min.
daca nu imi rezolv problemele cu netul pana atunci :( o sa joace altcineva in locul meu. pana atunci vedem cati ne strangem la flotari :D
sunt disponibil :D
In seara asta nu pot intra mai jucam si maine inainte de meci,ok?
Dragi colegi, am o rugăminte la voi: folosiţi opţiunea Edit Profile (scroll jos de tot, ultimul c�mp de pe pagină) pentru a vă introduce PSN ID cu care jucaţi online. Este simplu şi nu vă ia mult timp, şi astfel facem toţi mai rapid asocierea �ntre membrul clanului şi forum id. Un simplu hover cu mouse pe emblema :psx: de sub avatar, şi oricine poate şti cu cine are de-a face. Mulţumesc!
Care e numarul maxim de grenade care se pot "unlock-a" ??? Si ce trebe sa fac sa le deblochez ???
---------- Post added at 10:03 AM ---------- Previous post was at 09:13 AM ----------
Caut partener pentru joc 1 vs 1, pentru deblocare diverse medalii si alte chestii ... Astept p.m. ...
team-ul din seara asta versus RSA:
adiandrei1
consol3 (DaRk_AndRei_RO)
empty
Enthroll
Kobayashi
reikkoo
o sa mai jucam cu ei (sper) deci o sa avem cu totii sansa sa ne masuram puterile :D
ar fi ideal daca putem intra toti inainte sa jucam 6vs6 :D la "flotari"
thanks!
---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
ps: adi tu ai headset, nu?
o sa intru si eu diseara la antrenamente :D
De la 9:30 facem antrenament?
Cand jucati online pe server facut de voi,nu-mi mai dati mesaje sa intru,pt ca sunt in alte joace,si pierd punctajul respectiv,oricum sunt mic si incerc pe cat imi permite timpul sa devin si eu un ****** mic de general pacolo.intru oricum,dupa ce termin meciul respectiv cu noobi mei,si jucam in clan.
Asta nu inseamna ca sa nu-mi mai dati mesaj.oricum le citesc si raspund la ele.Asa ca daca este nevoie urgenta de prezena mea cand unul dintre voi nu se poate conecta or something,nu ezitati sa aruncati cu mesaje.
Spor si bafta diseara!
Imouthes ai jucat bine aseara cu mine pe Radec(2v2):yes:,ce tare ai fost,mai omorat de vreo 2-3 ori din greseala dar fiind cu medic ai venit imediat si mai inviat;))
Ne-au dat un challenge unii dintr-un caln pt. maine 12 vs 12 asteptam sa vedem daca Enthroll vrea sa jucam!
pe killzone.com nu e nimic... 12vs12? tre sa fim TOTI si pe o harta mare gen phyrus rise.
imouthes face progrese, m-a killarit de vreo 5 ori la rand aseara :)
Scrie la sectiunea My clan in meniul de la Killzone, challenge 18 APR sia poi zice wait for decision parca.
Sigur nu o să reușim să ne �nt�lnim toți 12, iar să jucăm 8 vs 12...
de maine si pana luni nu contati pe mine,i am out of bucharest.
spor si bafta!
paste fericit!!!
daca acceptam meciul de sambata trebiue sa stiu cine poate juca (ore 21 - 22). come on, hands in the air: \:D/