Man fara suparare dar eu daca fac cum am zis mai sus dau f.multe HS cu shotgunul,exp. tharsis .LS si RS sun stickurile anlogice de la controller.
Man fara suparare dar eu daca fac cum am zis mai sus dau f.multe HS cu shotgunul,exp. tharsis .LS si RS sun stickurile anlogice de la controller.
Pai la prima runda din primul turneu vom juca: consol3,k1du,ciprianos.kobayashi.
La urmatoarea runda vedem cati mai sunt online si daca sunt inca 4,vor juca ei.Sau ceilalti se baga la turneul celalalt daca se va tine si noi continuam sa jucam la primul turneu.Las ca vedem noi atunci....in functie de cati suntem.
Attachment 35907
My people... sons and daughters of the Dead Men Clan...
Out valor it's being tested like never before in the cruel and bloody tournaments of this Saturday. It is within OUR RIGHT to defend and uphold the name of DM-C! YOU are the DEAD MEN! the brave soldiers that proved everybody wrong: WE, THE DEAD, stand united TO CRUSH OUR ENEMIES when the time comes... and the time HAS COME!
So i call upon (at least) 9 of you to hold the lines this Saturday night! A war on two fronts, 2 teams of 4 and 5 Dead Men.
Let them know... that victory belongs to the Dead!
:evil:
:)),super tare Enthroll,deabia astept seara de Sambata:rulez:
Mai am putin pana la Ranking 1000 .... :) Cand pot face un joc cu voi ?
in seara asta, intre tournaments facem server.
Pe la ce ora ?
Haide-ti la KZ sa facem un svr!!
Cum gasesc serverul vostru sa intru si eu ?
Se mai fac recrutari? Suntem deja 20 in clan :|
A fost frumos in seara asta :P ,
@k1du: man mai mergi la biserica si lasa-te de injurat, ca de fiecare data cand te omoram ziceai de morti si de raniti...
De nervi, oricum, stai linistit ca nu te injuram pe tine sau pe altcineva ;)
Eh haideti acuma, majoritatea suntem peste 18 ani, asa ca banuiesc ca nu se supara nimeni daca mai scapam cate o injuratura, doua la nervi :evil:
cum s-a terminat meciul de sambata guys? :( mi-a picat netu cu 1 min inainte si nu am mai putut intra, m-am enervat cumplit si am iesit. sorry. pana nu o sa rezolv nu mai intru, mai mult va incurc, nu are rost. e adevarat ca eram fix 5 online dar si asa e frustrant. italian stone age internet... :wall: