Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: PS3 si Call of Duty

1. #1 SP
    Junior Member Picky's Avatar

PS3 si Call of Duty

Salut, numele meu este Florin, sunt nou aici si nou in lumea consolelor. Tocmai ce am cumparat un PS3 Super Slim si nu prea stiu multe, aproape nimic despre ce as putea sa fac cu el. Am cumparat totusi 3 jocuri - God of War, Fight si MK dar nu ma prea atrag, mie imi plac shooterele, am decis ca voi incerca Call of Duty deoarece pare interesant si imi place sa joc online. As avea niste intrebari legate de el.
    Ce varianta e cea mai ok in acest moment?
    Daca o cumpar second h. Voi putea juca online?
    Ce ar trebui sa stiu despre COD inainte sa cumpar?
    Iar apoi daca aveti timp si nu va deranjeaza va rog sa imi dati niste info despre consola, genul daca ar fi ceva de facut by default sa mearga mai bine, sa aiba viteza pe net mai mare etc! Info despre ce ar fi bine sa fac pe consola(setari, trick-uri etc).
    Orice sfat este bine venit, va multumesc.

---------- Post added 25-02-2013 at 04:49 PM ----------

Despre Call of Duty ce sa zic, nu am mai asteptat nici un raspuns si am cumparat Call of Duty Black Ops 2 - e la reducere la emag, se pare ca nu are nevoie de cod pentru a juca online doar ca am luat o harta nuketown 2025 cu un cod ... jocu e misto acum doar mai trebuie sa ma obisnuiesc cu maneta(nu e ca la PC ).
    Azi am sa testez daca merge un bluetooth de la Nokia pe post de microfon la PS3.

2. #2 SP
    Member BoTeAlEx's Avatar
    salut, sa te bucuri de consola.
    nu ai ce sa schimbi la setari ca sa iti mearga mai bine, controlul il schimbi din jocul in care esti dupa preferinte.
    tu ai luat asta Joc Call of Duty: Black Ops II pentru PlayStation 3 CONBO2PS3 - eMAG.ro
    si ti-a dat si nuketown 2025 ?

3. #3 SP
    Junior Member Picky's Avatar
    Da,acela este jocul dar vezi ca doar azi mai e valabil pretul. In pachet ai un cod pt harta - pt download.
    Am testat si acel bluetooth cum am zis si merge ca uns ... A trebuit sa setez doar in PS3 ca si input si output ce am avut nevoie.

4. #4 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Buna
    Bine ai venit printre noi
    YouTube
    Uite si cateva setari ca sa fie o experienta cat mai placuta

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.