Nu..:))
De ce sa platesc in magazin 260 ron cand eu aveam precomanda cu 239 si acum mai nou e 199.....
Mai bine fac altceva cu banii aia... :D
Printable View
Mai am putin de asteptat , cam vreo 10 zile pana sa il cumpar si eu , pana atunci mai astept niste recenzii de la voi care il aveti deja.
e 199 la emag
Au aparut primele recenzii ale jocului. Nu sunt cine stie ce impresionante, ceea ce inseamna ca GT6 s-ar putea sa nu fie de fapt, atat de grozav pe cat sustin unii.
Site Date Rating
GamesBeat 12/06/13 - 65 out of 100
The Escapist12/06/13 - 4 out of 5
NowGamer 12/06/13 - 7 out of 10
GamesRadar12/06/13 - 4.5 out of 5
VideoGamer 12/06/13 - 6 out of 10
EGM12/06/13 - 7.5 out of 10
Hardcore Gamer12/06/13 - 4 out of 5
IGN12/06/13 - 8 out of 10
Nici GT5 nu a avut review-uri impresionante si e unul din jocurile mele preferate.
Pai si al meu este, ma refer la GT in general. M-am si grabit cu precomanda.....care in paranteza fie spus, se pare ca nu va fi onorata prea devreme. Dar din cate am citit pana acum despre GT6, nu este de loc o mare diferenta intre el si GT5, ci apare mai degraba ca un upgrade al acestuia din urma.
Eu am ajuns la National A si am 7 masini . sunt marci diferite si toate au interioare .Poate a reusit cineva sa cumpere mai multe .Mie mi se par foarte scumpe .
Mda, aceasi marie dar cu alta palarie. Daca nici acum nu au fost in stare, mai bine se rezumau la 3-400 de masini precum in Forza dar cu detalii cat mai multe.
Sigur ca da! Oricum, am mai spus-o, din cele 1200 de masini, cateva sute bune sunt umplutura japoneza, din anii 70, 80, 90, masini complet neatractive, cu care sunt ferm convins ca n-are nimeni nici o treaba.
---------- Post added 06-12-2013 at 12:18 ----------
Ah...uite ca Eurogamer ii da nota 9! ;)=D>....dar cu ceva rezerve totusi!
Macar de erau 100 de modele diferite de la Mazda, in 5 cel putin, erau vreo 10 variante de Nissan GT-R. Si inca 10 variante de nu mai stiu care Toyota, si tot asa. Si numarul total de masini creste. Sincer sa fiu, pe cat de bine suna 1000+ de masini, prefer oricand jumatate din numarul masinilor dar diferite si toate premium.
Sunt 1200 de masini, dar cate sunt modele diferite? Ar scadea numarul cu cateva sute.
Mda iar am luat-o in freza. Serviciile de la Altex sunt de cea mai joasa speta.
Oare merge sa fac o reclamatie la OPC in legatura cu serviciile defctuase ale lui Altex, se pune la socoteala precomenzile,atunci cand nu se livreaza in data lansarii?
Pentru cei interesati avem o copie de GT6 pentru review: http://www.consolegames.ro/forum/f60...ml#post1071112
Pai normal ca au gramezi de masini...15 variante de GTR, 10 variante de GT-R R34, 8 variante de GT-R R33 ...9 variante de Z370 etc etc :)